reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mnie się udało akurat bardzo szybko. Natsawiałam się na mega długie starania. A zaszlam w drugim cyklu. W pierwszym chyba miałam.biochemiczna bo wyszły testy z cieniami A 3 dni później dostałam okres i już test był biały jak śnieg [emoji2955]
Wchodzę tu i jak głupia się cieszę z kolejnych kreseczek [emoji7]
Bardzo się cieszę że Tobie się udało.

reklama
Kurde kolejne testy pozytywne 😅 więc została w poniedziałek i środę beta 😊 ale dalej dziwnie się czuje z tą myślą, bo przecież miałam miesiączkę!! 🤪 Ale plamienie powoli się uspokaja, więc mam nadzieję w środę usłyszeć u lekarza że wszystko jest super 🤞

Załączniki

• IMG_20200620_060918.jpg
    IMG_20200620_060918.jpg
    434 KB · Wyświetleń: 119
Mnie się udało akurat bardzo szybko. Natsawiałam się na mega długie starania. A zaszlam w drugim cyklu. W pierwszym chyba miałam.biochemiczna bo wyszły testy z cieniami A 3 dni później dostałam okres i już test był biały jak śnieg [emoji2955]
Wchodzę tu i jak głupia się cieszę z kolejnych kreseczek [emoji7]
Hej! Ja mialam podobnie teraz w tym cyklu staran. Byl to nasz pierwszy cykl staran i w dzien @ mialam blade kreski na testach, zrobiłam bete, wyszla niska(18,5), a pozniej spadala no i od dwoch dni jest @ takze biochemiczna... Ale licze, ze w drugim cyklu staran nam sie uda.

Takze witam was poraz kolejny moje staraczki. Nie poddajemy sie! <3 :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy któraś zna coś takiego jak Androferti? dla mężczyzn
Poza tym ,że nie mogę spać mam strasznego doła powątpiewam ,że się uda :( byliśmy na badaniach nasienia i czekamy na wynik.. chociaż przy tych żylakach nie spodziewam się cudów :/ chciałabym wiedzieć w końcu co jest nie tak :(
Mąż ma żylaki?

Hej! Ja mialam podobnie teraz w tym cyklu staran. Byl to nasz pierwszy cykl staran i w dzien @ mialam blade kreski na testach, zrobiłam bete, wyszla niska(18,5), a pozniej spadala no i od dwoch dni jest @ takze biochemiczna... Ale licze, ze w drugim cyklu staran nam sie uda.

Takze witam was poraz kolejny moje staraczki. Nie poddajemy sie! <3 :)
Tulcia jednak beta spadła :( Trxymam kciuki za kolejny cykl

Chciałam wam napisać, ku pokrzepieniu serc, że mam 38 lat, a mąż 47.
Od sierpnia do lutego "pracowaliśmy" rzetelnie nad fasolką, przez większość cyklu co 2 dzień.
(w grudniu straciliśmy fasolkę)
Od marca mieliśmy trudny czas ze względu na różne sprawy rodzinne. Ja się poddałam. Stwierdziłam, że pewnie już nie ten wiek, i nic z tego nie będzie. Seksy były rzadziej, bo byliśmy już zmęczeni tym gonieniem za fasolką. W tym cyklu spotkała nas śmierć bliskiej osoby, więc ogólnie nie było nastroju na zabawy w sypialni, więc seksy były tylko 2 razy, w tym raz w dni płodne.

Więc dziewczyny, głowa do góry, jeśli mnie się udało, to wam też musi !!!

Tymczasem, puśćcie do mnie dobrą myśl, żeby moja fasolka była zdrowa i siedziała grzecznie w brzuszku przez kolejne 36 tygodni :-)

Rany, popłakałam się właśnie.

Dobrego dnia !!!

To i mnie dokładnie taka sama sytuacja 26lat 10miesiecy po ślubie i nadal nic...
Dziewczyny mam dzisiaj doła [emoji17] a nikt mnie nie zrozumie jak inne staraczki. Dzisiaj dzień po urodzinach, a ja mam jakąś panikę uciekającego czasu [emoji17] 27 lat, 10 miesiacy po ślubie i same problemy, jeśli chodzi o cykle, owulację i wszystko inne. Jak zaczęliśmy się starać to na prawdę nie sądziłam że będę przechodzić takie rzeczy, a teraz się czuje jak na jakiejś wojnie. Brakuje mi takiej odrobiny nadzieji, że się uda [emoji17]

reklama
Do góry