reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mnie się udało akurat bardzo szybko. Natsawiałam się na mega długie starania. A zaszlam w drugim cyklu. W pierwszym chyba miałam.biochemiczna bo wyszły testy z cieniami A 3 dni później dostałam okres i już test był biały jak śnieg [emoji2955]
Wchodzę tu i jak głupia się cieszę z kolejnych kreseczek [emoji7]
Bardzo się cieszę że Tobie się udało.

reklama
Kurde kolejne testy pozytywne 😅 więc została w poniedziałek i środę beta 😊 ale dalej dziwnie się czuje z tą myślą, bo przecież miałam miesiączkę!! 🤪 Ale plamienie powoli się uspokaja, więc mam nadzieję w środę usłyszeć u lekarza że wszystko jest super 🤞

Załączniki

• IMG_20200620_060918.jpg
    IMG_20200620_060918.jpg
    434 KB · Wyświetleń: 126
Mnie się udało akurat bardzo szybko. Natsawiałam się na mega długie starania. A zaszlam w drugim cyklu. W pierwszym chyba miałam.biochemiczna bo wyszły testy z cieniami A 3 dni później dostałam okres i już test był biały jak śnieg [emoji2955]
Wchodzę tu i jak głupia się cieszę z kolejnych kreseczek [emoji7]
Hej! Ja mialam podobnie teraz w tym cyklu staran. Byl to nasz pierwszy cykl staran i w dzien @ mialam blade kreski na testach, zrobiłam bete, wyszla niska(18,5), a pozniej spadala no i od dwoch dni jest @ takze biochemiczna... Ale licze, ze w drugim cyklu staran nam sie uda.

Takze witam was poraz kolejny moje staraczki. Nie poddajemy sie! <3 :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy któraś zna coś takiego jak Androferti? dla mężczyzn
Poza tym ,że nie mogę spać mam strasznego doła powątpiewam ,że się uda :( byliśmy na badaniach nasienia i czekamy na wynik.. chociaż przy tych żylakach nie spodziewam się cudów :/ chciałabym wiedzieć w końcu co jest nie tak :(
Mąż ma żylaki?

Hej! Ja mialam podobnie teraz w tym cyklu staran. Byl to nasz pierwszy cykl staran i w dzien @ mialam blade kreski na testach, zrobiłam bete, wyszla niska(18,5), a pozniej spadala no i od dwoch dni jest @ takze biochemiczna... Ale licze, ze w drugim cyklu staran nam sie uda.

Takze witam was poraz kolejny moje staraczki. Nie poddajemy sie! <3 :)
Tulcia jednak beta spadła :( Trxymam kciuki za kolejny cykl

Chciałam wam napisać, ku pokrzepieniu serc, że mam 38 lat, a mąż 47.
Od sierpnia do lutego "pracowaliśmy" rzetelnie nad fasolką, przez większość cyklu co 2 dzień.
(w grudniu straciliśmy fasolkę)
Od marca mieliśmy trudny czas ze względu na różne sprawy rodzinne. Ja się poddałam. Stwierdziłam, że pewnie już nie ten wiek, i nic z tego nie będzie. Seksy były rzadziej, bo byliśmy już zmęczeni tym gonieniem za fasolką. W tym cyklu spotkała nas śmierć bliskiej osoby, więc ogólnie nie było nastroju na zabawy w sypialni, więc seksy były tylko 2 razy, w tym raz w dni płodne.

Więc dziewczyny, głowa do góry, jeśli mnie się udało, to wam też musi !!!

Tymczasem, puśćcie do mnie dobrą myśl, żeby moja fasolka była zdrowa i siedziała grzecznie w brzuszku przez kolejne 36 tygodni :-)

Rany, popłakałam się właśnie.

Dobrego dnia !!!

To i mnie dokładnie taka sama sytuacja 26lat 10miesiecy po ślubie i nadal nic...
Dziewczyny mam dzisiaj doła [emoji17] a nikt mnie nie zrozumie jak inne staraczki. Dzisiaj dzień po urodzinach, a ja mam jakąś panikę uciekającego czasu [emoji17] 27 lat, 10 miesiacy po ślubie i same problemy, jeśli chodzi o cykle, owulację i wszystko inne. Jak zaczęliśmy się starać to na prawdę nie sądziłam że będę przechodzić takie rzeczy, a teraz się czuje jak na jakiejś wojnie. Brakuje mi takiej odrobiny nadzieji, że się uda [emoji17]

reklama
Do góry