reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mrufka jesteśmy z Tobą Kochana trzymaj się tam, zobaczysz szybko wszystko minie i wrócisz do staran, będzie wszystko dobrze :*
Hej. Dziś zaczęło mi się krwawienie wie chyba metotreksat zaczął działać i beta spada . Czekamy do poniedziałku aby zbadać . Ogólnie jest w miarę ok. Test na covid ujemny więc z izolatki przenieśli mnie na inną sale - trochę szkoda wolałabym być sama . Dzięki za pamięć

reklama
Mam to samo, wszystkie wyniki w normie, jedynie stosunek LH:FSH powyżej 1.5.
Będę w przyszłą środę u lekarza to zapytam co z tym począć i jak działać dalej.
Ja robiłam wyniki w 3dc, myślicie ze to również wskazuję na pcos? Nie miałam pojęcia, że można z tego coś takiego wyczytać. Starmy się o dziecko prawie rok może to jest przyczyną 😔😟

Załączniki

• _20200619_223247.JPG
    _20200619_223247.JPG
    48,3 KB · Wyświetleń: 71
Nie, pcos jest jak stosunek lh do fsh jest powyżej 1, u Ciebie będzie poniżej :)
Ja robiłam wyniki w 3dc, myślicie ze to również wskazuję na pcos? Nie miałam pojęcia, że można z tego coś takiego wyczytać. Starmy się o dziecko prawie rok może to jest przyczyną [emoji17][emoji45]

Dziewczyny, czy któraś zna coś takiego jak Androferti? dla mężczyzn
Poza tym ,że nie mogę spać mam strasznego doła powątpiewam ,że się uda :( byliśmy na badaniach nasienia i czekamy na wynik.. chociaż przy tych żylakach nie spodziewam się cudów :/ chciałabym wiedzieć w końcu co jest nie tak :(

Hej. Dziś zaczęło mi się krwawienie wie chyba metotreksat zaczął działać i beta spada . Czekamy do poniedziałku aby zbadać . Ogólnie jest w miarę ok. Test na covid ujemny więc z izolatki przenieśli mnie na inną sale - trochę szkoda wolałabym być sama . Dzięki za pamięć
Też bym wolała być sama w takiej sytuacji. To dobrze że coś ruszyło bo u mnie metotreksat okazał się nieskuteczny. Trzymaj się dawaj znać jak będziesz już wychodziła że szpitala ❤

Tak ja już 25 zaczęłam... już bliżej niż dalej [emoji7]
Ale cały czas tutaj jestem i kibicuje Wam wszystkim! I jak mogę to staram się pomóc [emoji4]
Pewnie tak tym bardziej że kreska jest widoczna gołym okiem na zdjęciu to na żywo jest bardziej widoczna no i różowa. Koleżanka musi się oswoić z myślą że za 40tyg zostanie świeżo upieczona mama czego z całego serca życzę każdej z nas.

Z tego co kojarzę to ty jesteś już w ciąży chyba po 20tygodniu tak?

reklama
Do góry