reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mrufka jesteśmy z Tobą Kochana trzymaj się tam, zobaczysz szybko wszystko minie i wrócisz do staran, będzie wszystko dobrze :*
Hej. Dziś zaczęło mi się krwawienie wie chyba metotreksat zaczął działać i beta spada . Czekamy do poniedziałku aby zbadać . Ogólnie jest w miarę ok. Test na covid ujemny więc z izolatki przenieśli mnie na inną sale - trochę szkoda wolałabym być sama . Dzięki za pamięć

reklama
Mam to samo, wszystkie wyniki w normie, jedynie stosunek LH:FSH powyżej 1.5.
Będę w przyszłą środę u lekarza to zapytam co z tym począć i jak działać dalej.
Ja robiłam wyniki w 3dc, myślicie ze to również wskazuję na pcos? Nie miałam pojęcia, że można z tego coś takiego wyczytać. Starmy się o dziecko prawie rok może to jest przyczyną 😔😟

Załączniki

• _20200619_223247.JPG
    _20200619_223247.JPG
    48,3 KB · Wyświetleń: 77
Nie, pcos jest jak stosunek lh do fsh jest powyżej 1, u Ciebie będzie poniżej :)
Ja robiłam wyniki w 3dc, myślicie ze to również wskazuję na pcos? Nie miałam pojęcia, że można z tego coś takiego wyczytać. Starmy się o dziecko prawie rok może to jest przyczyną [emoji17][emoji45]

Dziewczyny, czy któraś zna coś takiego jak Androferti? dla mężczyzn
Poza tym ,że nie mogę spać mam strasznego doła powątpiewam ,że się uda :( byliśmy na badaniach nasienia i czekamy na wynik.. chociaż przy tych żylakach nie spodziewam się cudów :/ chciałabym wiedzieć w końcu co jest nie tak :(

Hej. Dziś zaczęło mi się krwawienie wie chyba metotreksat zaczął działać i beta spada . Czekamy do poniedziałku aby zbadać . Ogólnie jest w miarę ok. Test na covid ujemny więc z izolatki przenieśli mnie na inną sale - trochę szkoda wolałabym być sama . Dzięki za pamięć
Też bym wolała być sama w takiej sytuacji. To dobrze że coś ruszyło bo u mnie metotreksat okazał się nieskuteczny. Trzymaj się dawaj znać jak będziesz już wychodziła że szpitala ❤

Tak ja już 25 zaczęłam... już bliżej niż dalej [emoji7]
Ale cały czas tutaj jestem i kibicuje Wam wszystkim! I jak mogę to staram się pomóc [emoji4]
Pewnie tak tym bardziej że kreska jest widoczna gołym okiem na zdjęciu to na żywo jest bardziej widoczna no i różowa. Koleżanka musi się oswoić z myślą że za 40tyg zostanie świeżo upieczona mama czego z całego serca życzę każdej z nas.

Z tego co kojarzę to ty jesteś już w ciąży chyba po 20tygodniu tak?

reklama
Do góry