reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny.
08.06 dostałam @,trwala 3 dni i była troszkę delikatniejsza niż zwykle. 2 dni po @zaczelam lekko plamić, 2 dni plamiłam a 2 nie i tak od wczoraj plamie ale tak bardziej że jest to brązowa krew ze śluzem. Brzuch mnie pobolewa bardziej jak takie ciągnięcie, gniecenie ze strony jajnika w którym była ostatnio owu. Naczytałam się o ciążach pozamacicznych (jestem z tych co dużo czytają i później dużo sobie wkręcają w ten głupi łeb) i zrobiłam. Dziś test z głupa a tu taki numer.. Aż nie wiem czy jest się z czego cieszyć bo mam same zle przeczucia.. Kupiłam 3 inne testy i będę robić rano 😔
O kurde ale numer. No ja bym zrobiła betę i sprawdziła przyrost. U mnie tez miesiączka trwała trzy dni może zrobię test 🤪

Kurde skoro wczoraj były boboseksy a owu przyjdzie to starczy czy lepiej powtórzyć? Tylko jesteśmy po alko 🤔🤔🤔
Ale @Martxx1 co ty z tym alko?? 🤔🤔
To w niczym nie przeszkadza, a nawet pomaga przy seksach 😎, bo rozluźnia i pomaga szczytować niektórym, a jak wiadomo orgazm uskutecznia dobre przenoszenie nasienia, nie trzeba z % rezygnować podczas owulacji 😉

Kurde skoro wczoraj były boboseksy a owu przyjdzie to starczy czy lepiej powtórzyć? Tylko jesteśmy po alko 🤔🤔🤔
Nie wiem, ja narazie idę w teorie medyczną, żeby plemniki się zdążyły naprodukowac. Musiałaby któraś się wypowiedzieć co zaszła w ciążę po codziennych zbliżeniach. Wiem że plemniki w dobrych warunkach mogą przeżyć u kobiety do kilku dni, więc narazie tego się trzymam, jak nie wyjdzie nam teraz to się umówię do lekarza bo już w sumie 11 miesięcy nie byłam

P
Ale @Martxx1 co ty z tym alko?? 🤔🤔
To w niczym nie przeszkadza, a nawet pomaga przy seksach 😎, bo rozluźnia i pomaga szczytować niektórym, a jak wiadomo orgazm uskutecznia dobre przenoszenie nasienia, nie trzeba z % rezygnować podczas owulacji 😉
Popieram, ja lubię lampkę szabojabola wypic(sorry za slownictwo, ale moje ulubione ala wino to Monte Santi) i tak się z kumpela śmiejemy, że pijemy tanie wino😉😁

Hej. Dziś zaczęło mi się krwawienie wie chyba metotreksat zaczął działać i beta spada . Czekamy do poniedziałku aby zbadać . Ogólnie jest w miarę ok. Test na covid ujemny więc z izolatki przenieśli mnie na inną sale - trochę szkoda wolałabym być sama . Dzięki za pamięć

reklama
O kurde ale numer. No ja bym zrobiła betę i sprawdziła przyrost. U mnie tez miesiączka trwała trzy dni może zrobię test 🤪
No jaja jak berety. Jutro rano będę robić testy bo ten co tu wstawilam był wieczorny. Na razie się nie cieszę, jutro jak będzie pozytyw to w poniedziałek idę na betę, w środę powtórzę i akurat w środę na 18 mam gin umowionego. Ten test to robiłam na zasadzie "no jak może wyjść ciąża skoro było krwawienie" i jak zobaczyłam ten plus po minucie to prawie zemdlałam z szoku 😬

Do góry