reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny.
08.06 dostałam @,trwala 3 dni i była troszkę delikatniejsza niż zwykle. 2 dni po @zaczelam lekko plamić, 2 dni plamiłam a 2 nie i tak od wczoraj plamie ale tak bardziej że jest to brązowa krew ze śluzem. Brzuch mnie pobolewa bardziej jak takie ciągnięcie, gniecenie ze strony jajnika w którym była ostatnio owu. Naczytałam się o ciążach pozamacicznych (jestem z tych co dużo czytają i później dużo sobie wkręcają w ten głupi łeb) i zrobiłam. Dziś test z głupa a tu taki numer.. Aż nie wiem czy jest się z czego cieszyć bo mam same zle przeczucia.. Kupiłam 3 inne testy i będę robić rano 😔
O kurde ale numer. No ja bym zrobiła betę i sprawdziła przyrost. U mnie tez miesiączka trwała trzy dni może zrobię test 🤪

Kurde skoro wczoraj były boboseksy a owu przyjdzie to starczy czy lepiej powtórzyć? Tylko jesteśmy po alko 🤔🤔🤔
Ale @Martxx1 co ty z tym alko?? 🤔🤔
To w niczym nie przeszkadza, a nawet pomaga przy seksach 😎, bo rozluźnia i pomaga szczytować niektórym, a jak wiadomo orgazm uskutecznia dobre przenoszenie nasienia, nie trzeba z % rezygnować podczas owulacji 😉

Kurde skoro wczoraj były boboseksy a owu przyjdzie to starczy czy lepiej powtórzyć? Tylko jesteśmy po alko 🤔🤔🤔
Nie wiem, ja narazie idę w teorie medyczną, żeby plemniki się zdążyły naprodukowac. Musiałaby któraś się wypowiedzieć co zaszła w ciążę po codziennych zbliżeniach. Wiem że plemniki w dobrych warunkach mogą przeżyć u kobiety do kilku dni, więc narazie tego się trzymam, jak nie wyjdzie nam teraz to się umówię do lekarza bo już w sumie 11 miesięcy nie byłam

P
Ale @Martxx1 co ty z tym alko?? 🤔🤔
To w niczym nie przeszkadza, a nawet pomaga przy seksach 😎, bo rozluźnia i pomaga szczytować niektórym, a jak wiadomo orgazm uskutecznia dobre przenoszenie nasienia, nie trzeba z % rezygnować podczas owulacji 😉
Popieram, ja lubię lampkę szabojabola wypic(sorry za slownictwo, ale moje ulubione ala wino to Monte Santi) i tak się z kumpela śmiejemy, że pijemy tanie wino😉😁

Hej. Dziś zaczęło mi się krwawienie wie chyba metotreksat zaczął działać i beta spada . Czekamy do poniedziałku aby zbadać . Ogólnie jest w miarę ok. Test na covid ujemny więc z izolatki przenieśli mnie na inną sale - trochę szkoda wolałabym być sama . Dzięki za pamięć

reklama
O kurde ale numer. No ja bym zrobiła betę i sprawdziła przyrost. U mnie tez miesiączka trwała trzy dni może zrobię test 🤪
No jaja jak berety. Jutro rano będę robić testy bo ten co tu wstawilam był wieczorny. Na razie się nie cieszę, jutro jak będzie pozytyw to w poniedziałek idę na betę, w środę powtórzę i akurat w środę na 18 mam gin umowionego. Ten test to robiłam na zasadzie "no jak może wyjść ciąża skoro było krwawienie" i jak zobaczyłam ten plus po minucie to prawie zemdlałam z szoku 😬

Do góry