reklama
Paulina_zak93
Zaciekawiona BB
Ja tak samo @ planowo w poniedziałek i myślę czy jutro nie zrobić testu bo kupiłam taki mega czuły
Ostatnia edycja:
U
użytkownik-a
Gość
@Mrufka®®® co tam u Ciebie?
Dziewczyny pomożecie z interpretacją wyników niemęża? Jesteśmy jeszcze przed wizytą, także dopiero na niej dostaniemy jakieś wskazówki i pewnie ja śmignę na drożność. Widzę, ze morfologia jest na granicy normy, ale gorzej z tą ruchliwością... Wszelkie dobre rady chętnie przyjmę
Załączniki
Mooni89
Fanka BB :)
Co dwa dni, od skończonej @, żeby się "chłopaki" naprodukowaly, w tym miesiącu udało nam się przez cały cykli jedziemy dalej hehe, póki nas to cieszy to seksujemy ostatnimi czasy ciężko było nam się zgrać ale w tym miesiącu jakoś tak się udało, więc cykl udany czy nie będę mogła zaznaczyć do tych w pełni wykorzystanychCo jaki czas uprawiacie boboseksy?
HappyBabyMama
Nie prawda. Czasy się zmieniły i na porodówkach więcej 30+ niż tych po 20-stce.Młode to sa do rodzenia 25 latki. Po 30 to już nas traktują jak staruszki.
HappyBabyMama
Ja widzęDziewczyny widzicie coś czy sobie już coś wkręcam... Jestem w 20dc.
Martxx1
Co dwa dni, od skończonej @, żeby się "chłopaki" naprodukowaly, w tym miesiącu udało nam się przez cały cykli jedziemy dalej hehe, póki nas to cieszy to seksujemy ostatnimi czasy ciężko było nam się zgrać ale w tym miesiącu jakoś tak się udało, więc cykl udany czy nie będę mogła zaznaczyć do tych w pełni wykorzystanych
Kurde skoro wczoraj były boboseksy a owu przyjdzie to starczy czy lepiej powtórzyć? Tylko jesteśmy po alko
Oleczqa002
Ja też planowo @ w pon! trzymam za nas kciuki, żeby jednak się nie pojawiłJa tak samo @ planowo w poniedziałek i myślę czy jutro nie zrobić testu bo kupiłam taki mega czuły
reklama
HappyBabyMama
Nie ma znaczenia czy jesteś po alko czy nie. Większość dzieci na świecie została poczęta po alkoKurde skoro wczoraj były boboseksy a owu przyjdzie to starczy czy lepiej powtórzyć? Tylko jesteśmy po alko