młoda1994
Fanka BB :)
Też tak uważam ale chyba koleżanka jest w lekkim szoku i nie wierzy że ta kreska tam jest[emoji4]Kreska jak nic!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak uważam ale chyba koleżanka jest w lekkim szoku i nie wierzy że ta kreska tam jest[emoji4]Kreska jak nic!!!
W sensie że nie pokazywał ci owulacji w tym cyklu ?Cykle mam 26 dniowe. Pierwszy raz w życiu widzę jakikolwiek cień i mam łzy w oczach. Ale to napewno jakas felerna sztuka bo robiłam testy owu i żaden nie wyszedł pozytywny .
Też tak uważam ale chyba koleżanka jest w lekkim szoku i nie wierzy że ta kreska tam jest[emoji4]
Tak, pierwszy raz robiłam cykle owu i za każdym razem ta kreska kontrolna była słaba.W sensie że nie pokazywał ci owulacji w tym cyklu ?
Ja jestMyślę że jak na takim paskowym widać kreske to dzidzia w drodze!
No ja jestem mega w szoku że cokolwiek wyszło. Przecież to nie mozliwe. Zrobiłam 2 taki sam test i też widać kreske. Siedzę i aż się trzęsę... Dziewczyny naprawdę nigdy nie widziałam nawet cienia, miałam iść niedługo na drożność jajowodów.Myślę że jak na takim paskowym widać kreske to dzidzia w drodze![emoji4]
Pewnie tak tym bardziej że kreska jest widoczna gołym okiem na zdjęciu to na żywo jest bardziej widoczna no i różowa. Koleżanka musi się oswoić z myślą że za 40tyg zostanie świeżo upieczona mama czego z całego serca życzę każdej z nas.Myślę że jak na takim paskowym widać kreske to dzidzia w drodze![emoji4]
My w tym miesiącu akurat lipnie ale cały cykl co 2 dzień a dni płodne nawet co dziennie. Ale były cykle gdzie cały cykl dziennie było.
Jutro rano lecę na betę, myślicie że w soboty też podają wyniki w tym samym dniu?Gratulacje 2 kreseczkom ja bym poleciała do labo z rana na bete fajnie mieć labo, które 7 dni w tyg działa, nie wytrzymałabym do poniedziałku
My uprawialiśmy wczoraj, i dziś wypiliśmy drinka i chyba się wstrzymamy z atrakcjami i jutro poprawiny, prawdopodobnie owu się zbliża, bo testy ładnie różowieją. I strasznie żałuję, że dziś wypiłam, bo kurde już ładna ta kreska.. I jestem zla na siebie ahhhh