reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Myślę że jak na takim paskowym widać kreske to dzidzia w drodze!
emoji4.png
Ja jest
Myślę że jak na takim paskowym widać kreske to dzidzia w drodze![emoji4]
No ja jestem mega w szoku że cokolwiek wyszło. Przecież to nie mozliwe. Zrobiłam 2 taki sam test i też widać kreske. Siedzę i aż się trzęsę... Dziewczyny naprawdę nigdy nie widziałam nawet cienia, miałam iść niedługo na drożność jajowodów.

Myślę że jak na takim paskowym widać kreske to dzidzia w drodze![emoji4]
Pewnie tak tym bardziej że kreska jest widoczna gołym okiem na zdjęciu to na żywo jest bardziej widoczna no i różowa. Koleżanka musi się oswoić z myślą że za 40tyg zostanie świeżo upieczona mama czego z całego serca życzę każdej z nas.

Z tego co kojarzę to ty jesteś już w ciąży chyba po 20tygodniu tak?

My w tym miesiącu akurat lipnie ale cały cykl co 2 dzień a dni płodne nawet co dziennie. Ale były cykle gdzie cały cykl dziennie było.

My uprawialiśmy wczoraj, i dziś wypiliśmy drinka i chyba się wstrzymamy z atrakcjami i jutro poprawiny, prawdopodobnie owu się zbliża, bo testy ładnie różowieją. I strasznie żałuję, że dziś wypiłam, bo kurde już ładna ta kreska.. I jestem zla na siebie ahhhh

Załączniki

• IMG_20200619_194802.jpg
    IMG_20200619_194802.jpg
    437,7 KB · Wyświetleń: 65
Gratulacje 2 kreseczkom 😁 ja bym poleciała do labo z rana na bete 😉 fajnie mieć labo, które 7 dni w tyg działa, nie wytrzymałabym do poniedziałku 🙂

reklama
Ale przecież alkohol nie ma żadnego wpływu na owulacje
My uprawialiśmy wczoraj, i dziś wypiliśmy drinka i chyba się wstrzymamy z atrakcjami i jutro poprawiny, prawdopodobnie owu się zbliża, bo testy ładnie różowieją. I strasznie żałuję, że dziś wypiłam, bo kurde już ładna ta kreska.. I jestem zla na siebie ahhhh

Do góry