reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Młode to sa do rodzenia 25 latki. Po 30 to już nas traktują jak staruszki.
Nie przesadzaj kochana [emoji6] teraz to jeszcze po 40-stce rodzą pierwsze dzieci. Ja za apre dni kończę 26 lat i też nie mam dziecka. Nie wiem kiedy będzie mi dane zajść w szczęśliwa donoszona zdrowa ciąże ale nawet jak będzie w wieku 45 lat to będę się cieszyła bo tak naprawdę żaden wiek nie jest dobry na dziecko.

reklama
Nie martw się. Masz jeszcze czas. Ja w twoim wieku dostawałam szału bo mi nie chcieli dać umowy na stałe, robili mnie w jajo, kombinowali. Jak już dostałam to myślałam że raz dwa a mam już 31 lat i dalej nic....... A kiedyś dałam sobie za granicę 30 lat, że wtedy mam być w ciąży. Ale jak mi pyklo 30 to już tak nie panikuje. Teraz się modlę żeby zdążyć do 35.
Ja mam świetnych szefów. Wiedzą, że staramy się o dziecko, szefowa bardzo mnie wspiera, bo wie że sytuacja nie jest taka prosta. Nawet wczoraj mi życzyła, żeby to największe marzenie jeszcze w tym roku się spełniło. A ja jak pomyślę, że to może trwać jeszcze kilka lat to zaczynam panikować .

Któraś piała że też ma ten elektroniczny pink. Najlepiej go od razu do kosza wyrzucić. To opinie które znalazłam. Po tym "pozytywie" negatywne normalne testy... .
Odradzam i przestrzegam
Screenshot_20200619-181234.jpeg

Któraś piała że też ma ten elektroniczny pink. Najlepiej go od razu do kosza wyrzucić. To opinie które znalazłam. Po tym "pozytywie" negatywne normalne testy... .
Odradzam i przestrzegam Zobacz załącznik 1135948
No to już przynajmniej wiem, czemu dostałam go gratis😂, na moje szczęście chciałam go dopiero zrobić po teście pozytywnym zwykłym, kurcze a tak się cieszyłaś, pewnie wszystkie poczułyśmy entuzjazm, kochana ale jeszcze nic straconego czekamy dalej❤️

Hej, dwa miesiące temu wstawiałam tu test z zapytaniem czy jest pozywtyny. Teraz chciałabym ponownie do Was dołączyć. kolejna ciaża zakończyła się poronieniem 😔tym razem było to poronienie farmakologiczne.Za 10 dni mam kontrole po pierwszej miesiączce po poronieniu i jeśli wszystko będzie lekarz powiedział ze będziemy mogli wrócić do starań.

reklama
Do góry