reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Młode to sa do rodzenia 25 latki. Po 30 to już nas traktują jak staruszki.
Nie przesadzaj kochana [emoji6] teraz to jeszcze po 40-stce rodzą pierwsze dzieci. Ja za apre dni kończę 26 lat i też nie mam dziecka. Nie wiem kiedy będzie mi dane zajść w szczęśliwa donoszona zdrowa ciąże ale nawet jak będzie w wieku 45 lat to będę się cieszyła bo tak naprawdę żaden wiek nie jest dobry na dziecko.

reklama
Nie martw się. Masz jeszcze czas. Ja w twoim wieku dostawałam szału bo mi nie chcieli dać umowy na stałe, robili mnie w jajo, kombinowali. Jak już dostałam to myślałam że raz dwa a mam już 31 lat i dalej nic....... A kiedyś dałam sobie za granicę 30 lat, że wtedy mam być w ciąży. Ale jak mi pyklo 30 to już tak nie panikuje. Teraz się modlę żeby zdążyć do 35.
Ja mam świetnych szefów. Wiedzą, że staramy się o dziecko, szefowa bardzo mnie wspiera, bo wie że sytuacja nie jest taka prosta. Nawet wczoraj mi życzyła, żeby to największe marzenie jeszcze w tym roku się spełniło. A ja jak pomyślę, że to może trwać jeszcze kilka lat to zaczynam panikować .

Któraś piała że też ma ten elektroniczny pink. Najlepiej go od razu do kosza wyrzucić. To opinie które znalazłam. Po tym "pozytywie" negatywne normalne testy... .
Odradzam i przestrzegam
Screenshot_20200619-181234.jpeg

Któraś piała że też ma ten elektroniczny pink. Najlepiej go od razu do kosza wyrzucić. To opinie które znalazłam. Po tym "pozytywie" negatywne normalne testy... .
Odradzam i przestrzegam Zobacz załącznik 1135948
No to już przynajmniej wiem, czemu dostałam go gratis😂, na moje szczęście chciałam go dopiero zrobić po teście pozytywnym zwykłym, kurcze a tak się cieszyłaś, pewnie wszystkie poczułyśmy entuzjazm, kochana ale jeszcze nic straconego czekamy dalej❤️

Hej, dwa miesiące temu wstawiałam tu test z zapytaniem czy jest pozywtyny. Teraz chciałabym ponownie do Was dołączyć. kolejna ciaża zakończyła się poronieniem 😔tym razem było to poronienie farmakologiczne.Za 10 dni mam kontrole po pierwszej miesiączce po poronieniu i jeśli wszystko będzie lekarz powiedział ze będziemy mogli wrócić do starań.

reklama
Do góry