reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cykle mam 26 dniowe. Pierwszy raz w życiu widzę jakikolwiek cień i mam łzy w oczach. Ale to napewno jakas felerna sztuka bo robiłam testy owu i żaden nie wyszedł pozytywny .
Test owu nie jest do sprawdzania ciąży i nie zawsze muszą wychodzić pozytywne będąc w ciąży. Nie bierz tego pod uwagę wogule.. Zrobiłaś ciążowy jest kreska widocznym okiem różowa jak chcesz mieć pewność to idź jutro na betę a jak nie to za 2-3 dni zrób test i zobaczysz czy kreska ciemnieje choc to żaden wyznacznik tak naprawdę. 100% wiarygodność daje beta hcg z krwi.

Test owu nie jest do sprawdzania ciąży i nie zawsze muszą wychodzić pozytywne będąc w ciąży. Nie bierz tego pod uwagę wogule.. Zrobiłaś ciążowy jest kreska widocznym okiem różowa jak chcesz mieć pewność to idź jutro na betę a jak nie to za 2-3 dni zrób test i zobaczysz czy kreska ciemnieje choc to żaden wyznacznik tak naprawdę. 100% wiarygodność daje beta hcg z krwi.
Chodzilo mi że robiłam testy owu przez cały cykl i żaden nie wyszedł pozytywny. Nie nastawiam się wogole bo było mało przytulanek w tym miesiącu wiec to mało prawdopodobne że się mogło udać... Tym bardziej ze to dopiero 20 dc

Chodzilo mi że robiłam testy owu przez cały cykl i żaden nie wyszedł pozytywny. Nie nastawiam się wogole bo było mało przytulanek w tym miesiącu wiec to mało prawdopodobne że się mogło udać... Tym bardziej ze to dopiero 20 dc
Ale to że żaden test owu nie pokazał piku lh nie oznacza że owu nie było. Masz 26dniowe cykle więc owu między 11 a 14dc były wtedy sexy? Jeśli tak to jest duża szansa i mogłaś mieć mega szybko implantacje zarodka czyli 6-7dpo. Jeśli test wykrył hormon to leć jutro na betę jak masz możliwość i będziesz miała pewność 100%

reklama
Mi się udało po 2 razach w cyklu więc tym się nie sugeruj [emoji4]

Do góry