reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja mam termin @ na poniedziałek wtorek :)
Super :-) To nie tylko mi ten weekend będzie się dłużył ;-)

O rany, zaczynam świrować. Podbrzusze pobolewa. Na dole mokro, tak że chodzę do łazienki sprawdzać czy to nie @. Testu w domu nie mam :-( I jeszcze nie mogę puścić pary z ust, skoro chcę robić niespodziankę.

Gotuję ogórkową :-) i muszę jechać po ten test, bo w poniedziałek będę nadal bez ;-)

reklama
Ja też już widzę wszystkie objawy :) strasznie mocno bolą mnie piersi i podbrzusze pobolewa trochę, w ogóle tak dziwnie się czuje ;)

O rany, zaczynam świrować. Podbrzusze pobolewa. Na dole mokro, tak że chodzę do łazienki sprawdzać czy to nie @. Testu w domu nie mam :-( I jeszcze nie mogę puścić pary z ust, skoro chcę robić niespodziankę.

Gotuję ogórkową :-) i muszę jechać po ten test, bo w poniedziałek będę nadal bez ;-)

Hej w 21dc , świrowania czas start .. bolące piersi, a zawsze bolą dopiero na 2-3 dni przed miesiączka, bolą plecy, a żadnego wysiłku nie miałam niż standardowo, chwilowe słabości, osiwieje :D
Witam serdecznie staram się z partnerem o dziecko ostatnia miesiączka była 02.06 cykle regularne co 28 dni współżylismy od 10.06 co dwa dni do 17.06 Jak jest szansa że nam się uda. I kiedy mogę wykonać najwcześniej test ciążowy? Pozdrawiam wszystkich.
Hej, szansa jest zawsze :) test można wykona

Też już świruje...taką mam nadzieje że na dzień ojca mężowi pokaże upragnione 2 kreseczki.

Dziewczyny mam dzisiaj doła 😔 a nikt mnie nie zrozumie jak inne staraczki. Dzisiaj dzień po urodzinach, a ja mam jakąś panikę uciekającego czasu 😔 27 lat, 10 miesiacy po ślubie i same problemy, jeśli chodzi o cykle, owulację i wszystko inne. Jak zaczęliśmy się starać to na prawdę nie sądziłam że będę przechodzić takie rzeczy, a teraz się czuje jak na jakiejś wojnie. Brakuje mi takiej odrobiny nadzieji, że się uda 😔

Dziewczyny mam dzisiaj doła 😔 a nikt mnie nie zrozumie jak inne staraczki. Dzisiaj dzień po urodzinach, a ja mam jakąś panikę uciekającego czasu 😔 27 lat, 10 miesiacy po ślubie i same problemy, jeśli chodzi o cykle, owulację i wszystko inne. Jak zaczęliśmy się starać to na prawdę nie sądziłam że będę przechodzić takie rzeczy, a teraz się czuje jak na jakiejś wojnie. Brakuje mi takiej odrobiny nadzieji, że się uda 😔
Nie martw się. Masz jeszcze czas. Ja w twoim wieku dostawałam szału bo mi nie chcieli dać umowy na stałe, robili mnie w jajo, kombinowali. Jak już dostałam to myślałam że raz dwa a mam już 31 lat i dalej nic....... A kiedyś dałam sobie za granicę 30 lat, że wtedy mam być w ciąży. Ale jak mi pyklo 30 to już tak nie panikuje. Teraz się modlę żeby zdążyć do 35.

reklama
Do góry