reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja mam termin @ na poniedziałek wtorek :)
Super :-) To nie tylko mi ten weekend będzie się dłużył ;-)

O rany, zaczynam świrować. Podbrzusze pobolewa. Na dole mokro, tak że chodzę do łazienki sprawdzać czy to nie @. Testu w domu nie mam :-( I jeszcze nie mogę puścić pary z ust, skoro chcę robić niespodziankę.

Gotuję ogórkową :-) i muszę jechać po ten test, bo w poniedziałek będę nadal bez ;-)

reklama
Ja też już widzę wszystkie objawy :) strasznie mocno bolą mnie piersi i podbrzusze pobolewa trochę, w ogóle tak dziwnie się czuje ;)

O rany, zaczynam świrować. Podbrzusze pobolewa. Na dole mokro, tak że chodzę do łazienki sprawdzać czy to nie @. Testu w domu nie mam :-( I jeszcze nie mogę puścić pary z ust, skoro chcę robić niespodziankę.

Gotuję ogórkową :-) i muszę jechać po ten test, bo w poniedziałek będę nadal bez ;-)

Hej w 21dc , świrowania czas start .. bolące piersi, a zawsze bolą dopiero na 2-3 dni przed miesiączka, bolą plecy, a żadnego wysiłku nie miałam niż standardowo, chwilowe słabości, osiwieje :D
Witam serdecznie staram się z partnerem o dziecko ostatnia miesiączka była 02.06 cykle regularne co 28 dni współżylismy od 10.06 co dwa dni do 17.06 Jak jest szansa że nam się uda. I kiedy mogę wykonać najwcześniej test ciążowy? Pozdrawiam wszystkich.
Hej, szansa jest zawsze :) test można wykona

Też już świruje...taką mam nadzieje że na dzień ojca mężowi pokaże upragnione 2 kreseczki.

Dziewczyny mam dzisiaj doła 😔 a nikt mnie nie zrozumie jak inne staraczki. Dzisiaj dzień po urodzinach, a ja mam jakąś panikę uciekającego czasu 😔 27 lat, 10 miesiacy po ślubie i same problemy, jeśli chodzi o cykle, owulację i wszystko inne. Jak zaczęliśmy się starać to na prawdę nie sądziłam że będę przechodzić takie rzeczy, a teraz się czuje jak na jakiejś wojnie. Brakuje mi takiej odrobiny nadzieji, że się uda 😔

Dziewczyny mam dzisiaj doła 😔 a nikt mnie nie zrozumie jak inne staraczki. Dzisiaj dzień po urodzinach, a ja mam jakąś panikę uciekającego czasu 😔 27 lat, 10 miesiacy po ślubie i same problemy, jeśli chodzi o cykle, owulację i wszystko inne. Jak zaczęliśmy się starać to na prawdę nie sądziłam że będę przechodzić takie rzeczy, a teraz się czuje jak na jakiejś wojnie. Brakuje mi takiej odrobiny nadzieji, że się uda 😔
Nie martw się. Masz jeszcze czas. Ja w twoim wieku dostawałam szału bo mi nie chcieli dać umowy na stałe, robili mnie w jajo, kombinowali. Jak już dostałam to myślałam że raz dwa a mam już 31 lat i dalej nic....... A kiedyś dałam sobie za granicę 30 lat, że wtedy mam być w ciąży. Ale jak mi pyklo 30 to już tak nie panikuje. Teraz się modlę żeby zdążyć do 35.

reklama
Do góry