pink elekgtrtoniczny, na allegro kupowałamCo to za test taki fajny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pink elekgtrtoniczny, na allegro kupowałamCo to za test taki fajny
Super , szybko wykazał!pink elekgtrtoniczny, na allegro kupowałam
Też mam taki test, bo ostatnio mi przysłali chyba przez pomyłkę, albo gratis, bo brałam 20 owu i 10 ciazowych trzymam kciukiDziś 8 dpo, został mi jeden jedyny test. Nie wiem po co go zrobiłam,, jest o czułości 25 i nie było to z pierwszego moczu. Byłam na milion procent pewna ze wyjdzie nie... a pokazało się to. Nie mam innych testow, jestem z synkiem w domu. Jak tylko skonczy się burza to lece po nastepne testy
Albo całkiem mu się coś pomyliło, albo faktycznie jest super. Za chwilę zrobię inny. Tylko nusi dojechać.Też mam taki test, bo ostatnio mi przysłali chyba przez pomyłkę, albo gratis, bo brałam 20 owu i 10 ciazowych[emoji23] trzymam kciuki[emoji3590]
Czekamy na potwierdzenie i trzymamy kciuki !!!Albo całkiem mu się coś pomyliło, albo faktycznie jest super. Za chwilę zrobię inny. Tylko nusi dojechać.
Zrobiłam go jak jakąś pomylona [emoji23][emoji23] sprAtalam chatę bo jutro wyprawiam urodziny synka i rzuciłam mopa i poszłam jak w jakimś amoku do łazienki. Wiedziałam że ma czułość 25, wiedziałam że jestem dopiero 8 dpo. Byłam na milion % przekonana że wyjdzie nie...
Zwykle testy negatywne bez cieni więc raczej lipny test. A tak było miło przez chwilę [emoji6]
Ktoś się szykuje do testowania w poniedziałek/ wtorek ?
To co to za test, daj spokój taka nadzieję tylko narobił