reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziś 8 dpo, został mi jeden jedyny test. Nie wiem po co go zrobiłam,, jest o czułości 25 i nie było to z pierwszego moczu. Byłam na milion procent pewna ze wyjdzie nie... a pokazało się to. Nie mam innych testow, jestem z synkiem w domu. Jak tylko skonczy się burza to lece po nastepne testy
Też mam taki test, bo ostatnio mi przysłali chyba przez pomyłkę, albo gratis, bo brałam 20 owu i 10 ciazowych😂 trzymam kciuki❤️

Też mam taki test, bo ostatnio mi przysłali chyba przez pomyłkę, albo gratis, bo brałam 20 owu i 10 ciazowych[emoji23] trzymam kciuki[emoji3590]
Albo całkiem mu się coś pomyliło, albo faktycznie jest super. Za chwilę zrobię inny. Tylko nusi dojechać.

Zrobiłam go jak jakąś pomylona [emoji23][emoji23] sprAtalam chatę bo jutro wyprawiam urodziny synka i rzuciłam mopa i poszłam jak w jakimś amoku do łazienki. Wiedziałam że ma czułość 25, wiedziałam że jestem dopiero 8 dpo. Byłam na milion % przekonana że wyjdzie nie...

Albo całkiem mu się coś pomyliło, albo faktycznie jest super. Za chwilę zrobię inny. Tylko nusi dojechać.

Zrobiłam go jak jakąś pomylona [emoji23][emoji23] sprAtalam chatę bo jutro wyprawiam urodziny synka i rzuciłam mopa i poszłam jak w jakimś amoku do łazienki. Wiedziałam że ma czułość 25, wiedziałam że jestem dopiero 8 dpo. Byłam na milion % przekonana że wyjdzie nie...
Czekamy na potwierdzenie i trzymamy kciuki !!!

reklama
Do góry