reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj u mnie bardzo różnie od 30 do nawet 36 dni :/ Kongo mam przez tarczyce, mimo dobrych leków.. myślisz, że to może być dopiero owulacja ? W 14 dniu cyklu miałam tez tak ból i myśle, że wtedy mogła być jednak już owulacja. Sama nie wiem, piersi też już bolą od wczoraj
Jak wystąpi długi cykl to i owu może być później, a czy testy owu robisz? Przepraszam jeśli o tym gdzieś wspominałaś, ale dużo dziewczyn tu jest i nie za wszystkimi nadazam

Jest to spowodowane większym ukrwieniem tych okolic i szyjki podczas owulacji z tego co pamiętam. Ja zawsze odczuwałam silne kłucie w trakcie stosunku w owulację lub dzień przed :) Musieliśmy wtedy robić to delikatniej i „nie do końca” 😂
Dokładnie, ja miałam wrażenie jakby mi przez brzuch chciał się przebić😂

Dziś 8 dpo, został mi jeden jedyny test. Nie wiem po co go zrobiłam,, jest o czułości 25 i nie było to z pierwszego moczu. Byłam na milion procent pewna ze wyjdzie nie... a pokazało się to. Nie mam innych testow, jestem z synkiem w domu. Jak tylko skonczy się burza to lece po nastepne testy

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    276 KB · Wyświetleń: 132
Jak wystąpi długi cykl to i owu może być później, a czy testy owu robisz? Przepraszam jeśli o tym gdzieś wspominałaś, ale dużo dziewczyn tu jest i nie za wszystkimi nadazam
Nie masz za co, to jasne :) nie, nie robię i nie robiłam nigdy. Mam syna z pierwszego strzału i teraz tez dopiero mój pierwszy cykl starań. Mimo wszystko będziemy jeszcze dzisiaj z mężem działać, jeśli faktycznie coś się przesunęło ;))

Dziś 8 dpo, został mi jeden jedyny test. Nie wiem po co go zrobiłam,, jest o czułości 25 i nie było to z pierwszego moczu. Byłam na milion procent pewna ze wyjdzie nie... a pokazało się to. Nie mam innych testow, jestem z synkiem w domu. Jak tylko skonczy się burza to lece po nastepne testy
To test ciążowy ?

Co to za test taki fajny :)

Gratulacje kochana i życzę spokojnej ciąży. Raczej te cyfrowe testy w tą stronę się nie mylą.

reklama
Wow super!! Czekamy na dalsze wieści!!! ❤️

Do góry