HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry dziewczynki.
Potwierdzili wczoraj cp w lewym jajowodzie. Z tego co uslyszalam pęcherzyk 11 mm. Od wczoraj już nic nie jem bo dzis rano mają decydować co zrobić . Wczoraj pobrali mi jeszcze z 6 fiołek krwi . Badali mnie ten na covid . Z krwi test wyszedł negatywny a na wymaz z gardła się czeka ok 2 dni . Ciekawe ile tu będę wolałabym już iść do domu .
Dzień dobry dziewczynki.
Potwierdzili wczoraj cp w lewym jajowodzie. Z tego co uslyszalam pęcherzyk 11 mm. Od wczoraj już nic nie jem bo dzis rano mają decydować co zrobić . Wczoraj pobrali mi jeszcze z 6 fiołek krwi . Badali mnie ten na covid . Z krwi test wyszedł negatywny a na wymaz z gardła się czeka ok 2 dni . Ciekawe ile tu będę wolałabym już iść do domu .