reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny! W tej grupie jestem nowa:) u mnie podejrzenia pcos, nieregularny okres I brak owulacji 🤪 cóż została pojeta decyzja że zaczynamy się starac od listopada Ale mam takie pytanie bo ja już zaczynam świrować 😂 czy bierzecie jakieś witaminy bądź coś takiego? Chciałabym wzbogacić mój organizm może szansę wzrosną:)

Cześć! Jestem tu nowa :) my po dwóch latach od ślubu postanowiliśmy zacząć starać się o dzidziusia 🤗 pierwsze podejście było w kwietniu... Mam bardzo regularny 28 dniowy cykl od dwóch lat bez żadnych odchyleń, no i właśnie w zeszłym miesiącu po pierwszej próbie @ nie było i nie było....natomiast zrobiłam 4 testy ciążowe i wszystkie negatywne 🤷🏻‍♀️ I nagle w 36 dniu cyklu nadszedł @ 🤦🏻‍♀️no także nie wyszło. W tym miesiącu kolejna próba, zakupiłam sobie ClearBlue testy owulacyjne i dobrze zrobiłam, bo wg mojej appki na telefonie owulacje powinnam mieć 14-15 dzień, a testy owulacyjne pokazały 17-18 dzień. Przed nami chwila prawdy... za 5 dni powinien przyjść @ a ja faktycznie czuje się jakbym go miała lada chwila dostać. Ale obym się myliła. Trzymajcie kciuki! 🤗 a ja trzymam kciuki za wszystkie staraczki! 🤗 pozdrawiam 💕

Kurde dziewczyny, u mnie dzisiaj wyszedł pozytyw owulacyjny, albo prawie pozytyw. A wczoraj był seks. Ostatnio tak zaszłam w ciążę z seksem przed owu ale teraz nawet nie miałam miesiączki po poronieniu i boję się. Nie spodziewałam się że mogłabym mieć własną owulacje [emoji51][emoji51][emoji51]
20200617_224449.jpeg

Dzień dobry dziewczynki.
Potwierdzili wczoraj cp w lewym jajowodzie. Z tego co uslyszalam pęcherzyk 11 mm. Od wczoraj już nic nie jem bo dzis rano mają decydować co zrobić . Wczoraj pobrali mi jeszcze z 6 fiołek krwi . Badali mnie ten na covid . Z krwi test wyszedł negatywny a na wymaz z gardła się czeka ok 2 dni . Ciekawe ile tu będę wolałabym już iść do domu .

Dzień dobry dziewczynki.
Potwierdzili wczoraj cp w lewym jajowodzie. Z tego co uslyszalam pęcherzyk 11 mm. Od wczoraj już nic nie jem bo dzis rano mają decydować co zrobić . Wczoraj pobrali mi jeszcze z 6 fiołek krwi . Badali mnie ten na covid . Z krwi test wyszedł negatywny a na wymaz z gardła się czeka ok 2 dni . Ciekawe ile tu będę wolałabym już iść do domu .

Trzymaj się kochana, musisz być silna.. 😘😘😘

Cześć dziewczyny, nie pisałam na forum przez jakieś 2000 postów, tylko podczytywałam :-) To jest mój 15 cykl starań (zaczęliśmy się starać w sierpniu, w listopadzie się udało, ale tylko na chwilę :-( ).
Zrobiłam sobie przerwę forumową, bo wykańczała mnie schiza pseudoobjawów w każdym cyklu, większość z was wie jak to jest...
Dzisiaj mam 31dc - czyli teoretycznie jestem 1-2 dni po terminie @. Boję się testować...

reklama
Hej Kochana jesteśmy z Tobą cały czas bądź silna i dzielna !
Dzień dobry dziewczynki.

Do góry