O kurde, pierwszy raz o tym słyszę.Gdyby to było tak oczywiste to nie byłoby pytania
Któraś z dziewczyn kiedyś tu przytaczała opinie ginekologa na ten tematZobacz załącznik 1131531
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde, pierwszy raz o tym słyszę.Gdyby to było tak oczywiste to nie byłoby pytania
Któraś z dziewczyn kiedyś tu przytaczała opinie ginekologa na ten tematZobacz załącznik 1131531
No właśnie, zdania są bardzo podzielone wiec nie wiem jak liczyćO kurde, pierwszy raz o tym słyszę.
Kobietki witam kolejny raz w 1 dc
powiedzcie mi, jeśli krwawienie wystąpiło dziś po 18 to dziś liczymy jako pierwszy dzień cyklu czy dopiero jutro?
Na początku roku poroniłam samoistnie... i od tamtej pory ciagle wiatr w oczy... staram się myśleć o nowym cyklu jako nowych możliwościach bo do tej pory każda @ zaczynała się dwudniowym płaczem. Wykończyć się możnaWspółczuje. Ja bym liczyła od jutra...
Bardzo mi przykro mam nadzieję, że uda Ci się zajść w ciąże, donosić ja i urodzić zdrowego maluszkaDalej się staram mam 5 strat za sobą a 7 lat starań z małymi przerwami.
Mi strasznie PRL skakała i musiałam brać caly czas bo co odstawiłam to sporo ponad normę miałam.
A u chłopa w nasieniu 2 parametry szwankują no przynajmniej raz nie jest na mnie [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Myslicie że sprzedaja witaminki dla chłopa w czopkach? To by było jak kino domowe - facet i czopki
Hej pamiętam Cię
Też mam taką nadzieję. Teraz jestem pod opieką kliniki i wiąże z nią duże nadzieję może się uda do końca przyszłego roku zajść w ciążę. Na wcześniejszy cud nie liczę.Bardzo mi przykro [emoji17] mam nadzieję, że uda Ci się zajść w ciąże, donosić ja i urodzić zdrowego maluszka [emoji1696][emoji1696][emoji1696]
Jeszcze nieHej to znowu ja
U mnie dzisiaj 12 dzień cyklu w sumie już 13 bo pisze po północy
I test owulacyjny w 12 dc wyszedł taki :
Rano byl jescze całkowicie negatywny myślicie że to pozytyw czy jeszcze nie ?