reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja Ciebie też :) I szczerze miałam nadzieję że u Ciebie będzie już fasolka:)
Co Ty.... Jeszcze długo nie, a potem adopcja...
Tamten wątek padł co? Napisałam jakiś czas temu, ale żadna dziewczyna się nie odezwała .... Chyba pouciekały albo zafasolkowaly i są na innych wątkach. Tu to same nowe babki :p ale też spoko :D

reklama
Podziałane? To Ty kochana już będziesz testować jak ja zacznę działać dopiero [emoji853]
Działaliśmy w niedzielę i wczoraj w nocy... Teraz czekam aż przyjdzie do sypialni , ogląda jakiś durny serial na netflixie którego ja nie mogę zdzierżyć[emoji6]
Z tego co zobaczyłam to testować mogę w dzień ojca. Byłoby idealnie zobaczyć dwie krechy na teście bo jeszcze nie wymyśliłam dla niego tatusiowego prezentu w tym roku [emoji23][emoji6]
Trzymam za Ciebie kciuki Kochana. Marcowe dzieci będą nasze [emoji1696][emoji123][emoji16]

Działaliśmy w niedzielę i wczoraj w nocy... Teraz czekam aż przyjdzie do sypialni , ogląda jakiś durny serial na netflixie którego ja nie mogę zdzierżyć[emoji6]
Z tego co zobaczyłam to testować mogę w dzień ojca. Byłoby idealnie zobaczyć dwie krechy na teście bo jeszcze nie wymyśliłam dla niego tatusiowego prezentu w tym roku [emoji23][emoji6]
Trzymam za Ciebie kciuki Kochana. Marcowe dzieci będą nasze [emoji1696][emoji123][emoji16]
A Ty się nie łapiesz jeszcze na lutowe?
Ohhh... te dwa miesiące zawsze były wymarzone luty i marzec, bardzo sentymentalne, a marzec to byłoby coś pieknego. Trzymam za nas kciuki!!!

A Ty się nie łapiesz jeszcze na lutowe?
Ohhh... te dwa miesiące zawsze były wymarzone luty i marzec, bardzo sentymentalne, a marzec to byłoby coś pieknego. Trzymam za nas kciuki!!!
Jeżeli się uda w tym cyklu to będzie sam początek marca [emoji846]
Będzie pięknie na wiosnę przyszłego roku, zobaczysz, wierzę w to mocno! [emoji1696]

To 3mam mocno kciuki. Ja rowniez bede testowac w dzien ojca:)

reklama
Do góry