reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Powodzenia:)
U mnie też w tym cyklu zaskoczenie,że test owu pozytywny w 10 dc.
Aktualnie mam 23 dc i czekam na @ ma być 14-15.06. Starania mało intensywne bo jakiś kryzys motywacyjny był.
To trzymam mocno kciuki za dwie kreseczki [emoji846]

Test owu sprzed chwilki. Takiego pozytywu chyba nigdy nie miałam [emoji846] oby takie same dwie kreski były za dwa tygodnie [emoji1696][emoji1696][emoji846]
IMG_20200610_184749.jpeg

reklama
Odnośnie prolaktyny nie otrzymałam odpowiedzi ale wydaje mi się że jest w porządku. Mam natomiast drugie pytanie odnośnie hemoglobiny. Mój wynik 8.9 czyli bardzo mało. Czy któraś z was miała taki wynik przy staraniach? Muszę brać żelazo i zastanawiam się czy odpuścić starania i wyregulować poziom żelaza czy próbować. Może ktoś z was miał podobną sytuację?
Z tego co wiem to dosyc mało...ja na samym poczatku ciazy startowalam z hemo 14.3 a teraz w 29tc mam 11.9 co i tak jest super wynikiem, bo w ciazy hemo strasznie spada...gdzie nie bylam w labo normy sa od 11, 12 i w gore, a wszystko co ma mniejsza wartosc nie jest ok. Twoje 8.9 wydaje mi sie duzo za male, ale nie jestem lekarzem i mysle, ze kokretne informacje co dalej powinnas wlasnie otrzymac od swojego lekarza.

Kobietki witam kolejny raz w 1 dc 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
powiedzcie mi, jeśli krwawienie wystąpiło dziś po 18 to dziś liczymy jako pierwszy dzień cyklu czy dopiero jutro?

Kobietki witam kolejny raz w 1 dc [emoji2370][emoji2358]
powiedzcie mi, jeśli krwawienie wystąpiło dziś po 18 to dziś liczymy jako pierwszy dzień cyklu czy dopiero jutro?
Jeśli jest to krwawienie to zaznaczam że 1dc ale jeśli plamienie to zaznaczam że plamienie i dopiero jak się rozkręci zaznaczam jako okres

reklama
Do góry