reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny dzwoniłam do lekarzy dwóch mówią że ważne że przyrasta, tzn ze ciąża jest , ale bardzo wczesna dlatego nie ma co wariować tylko odpoczywać itd bo przy takich wartościach te bety są różne. ufffff jeden i drugi mowi ze jest ok ...

reklama
Dziewczyny czy beta 499,69 jest w porządku przy 5-6 tygodniu? W piątek idę jeszcze raz sprawdzić czy rośnie, ale nie wiem czemu wydaje mi się, że to jakoś za mało

Dziewczyny kiedy ten zarodek się zagnieżdża? Czy możliwe że jak wzięłam lek przeciwkrwotoczny (ziołowy hemorigen), to jak nie będę krwawić to on sobie spokojnie dopłynie i zagniezdzi? Dzisiaj 8 dzień po owu.... Mógłby już się spróbować zagnieżdżać.... Chociaż lekarz mi mówił że się zagnieżdża 5-6 dzień po owu

Więc jak 6 dni po owu to powinnam już mieć cień ewentualnie rano..... Boże jestem nienormalna. Blagam sprowadźcie mnie na ziemię. Mam stałe moje plamienia, brzuch boli, temperatura 36,70, zero cieni na teście A JA WCIAZ MAM NADZIEJE

6 do 12 nawet dni
Dziewczyny kiedy ten zarodek się zagnieżdża? Czy możliwe że jak wzięłam lek przeciwkrwotoczny (ziołowy hemorigen), to jak nie będę krwawić to on sobie spokojnie dopłynie i zagniezdzi? Dzisiaj 8 dzień po owu.... Mógłby już się spróbować zagnieżdżać.... Chociaż lekarz mi mówił że się zagnieżdża 5-6 dzień po owu

reklama
To duża różnica czy w 5 czy w 6 tygodniu, masz jakieś normy na wyniku? Ile dni po okresie? Ja miałam 300 i 600 w 4+5 i 5+0 :)
Dziewczyny czy beta 499,69 jest w porządku przy 5-6 tygodniu? W piątek idę jeszcze raz sprawdzić czy rośnie, ale nie wiem czemu wydaje mi się, że to jakoś za mało

Do góry