Mooni89
Fanka BB :)
Cudownościaż ciepło na sercu jak takie nowinki się ogladaDziewczyny dziś tak mi wyszło
Ja juz około rokuKobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownościaż ciepło na sercu jak takie nowinki się ogladaDziewczyny dziś tak mi wyszło
Ja juz około rokuKobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
U mnie wahały się od 28 do 37 dni, średnio tak 29 dni trwały, ale były nieregularne.
Nie wiem kiedy dokładnie miałam owu, przypuszczam, że w 15 dc, więc 13 dni po
Luzik ☺Ok dziękuję, bardzo pomocne info dla mnie
Właśnie nie wiem co zrobić, bo czytalam różne opinie na temat powrotu do starań. Ale chyba zaczniemy od razu, co na być to będzie...Lepiej zaczekać do pierwszej miesiączki żeby mieć cykl od początku chyba
Ja też ! Informujcie jak u wasDziewczyny, to kto też testuje piątek/sobota? Bo z tego co czytam to będzie nas trochę [emoji847]
Zamknięcie w fazie lutealnej po owulacji Przed @Specjalistki od badania szyjki ........ Jak jest tam..... Twardo... Bo tyle zdołałam zauważyć, więcej nie umiem jeszcze.... To co to oznacza? Biorę tabletki dopochwowe i dwa poprzednie dni lekko wchodziły jakoś. A dzisiaj miałam problem jakby tam było zamknięte.... Nie umiem tego wytłumaczyć.... Bo ja nie badałam nigdy szyjki bo nie mogłam się przekonać. Co oznacza taki stan? Zamknięcie na okres?
Zamyka się również po zapłodnieniu. I twardnieje. Ja nawet przy becie około 400 miałam szyjkę twardą, zamkniętą i bardzo nisko czyli typowo jak na @. Dopiero potem mi się podniosłaNo to Jak się zamyka to okres dziś jutro się rozkręci...... I temp też niziutka. 36,72. Wczoraj po południu cień a rano ze świeżego moczu już nawet nie ma cienia
To nie jest zawsze reguła i nie ma co zamieniać testów ciążowych na owulacyjneDziewczyny, dowód na to że w ciazy testy owy wychodzą pozytywnie miesiąc temu kupiłam 50 szt, i dzisiaj postanowiłam sprawdzić jak to jest jestem w 5/6 tc Zobacz załącznik 1131257
Bardzo mi przykroHej dziewczyny, w niedzielę poronilam byłam w 7tc. Zamierzamy z mężem starać się od razu, lekarz powiedział że nie na przeciwskazań. Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji?
Czekamy!!Dziewczyny pobrane... Teraz czekamy na wynik 2h..