reklama
Dzięki, ja za Ciebie również ja dopiero zaczęłam starania, odpuściłam na te kilka miesiecy
U mnie podobnie również poronienie w grudniu 7 tv, teraz 4 cykl starań. Trzymam kciuki
Ilo
Zaangażowana w BB
Na wyniku mam normę 1-10 tydzień 202 - 231000.To duża różnica czy w 5 czy w 6 tygodniu, masz jakieś normy na wyniku? Ile dni po okresie? Ja miałam 300 i 600 w 4+5 i 5+0
Okres ostatni miałam 02.05 czyli dziś 40 dc
Ostatnio miałam cykle 36 dni i nie mam pojęcia kiedy dokładnie miałam owu bo nie liczyłam w tym miesiącu
MamaBuni
Fanka BB :)
PowodzeniaDzis pozytywny test owu. W tym cyklu wvzesnie (14dc) zazwyczaj mam między 18-21. Zjadłam już ananasa z morelami na śniadanie [emoji6]
oby wyszlo z tego marcowe dziecko [emoji846][emoji1696]Zobacz załącznik 1131358
U mnie też w tym cyklu zaskoczenie,że test owu pozytywny w 10 dc.
Aktualnie mam 23 dc i czekam na @ ma być 14-15.06. Starania mało intensywne bo jakiś kryzys motywacyjny był.
No to super wynik
Na wyniku mam normę 1-10 tydzień 202 - 231000.
Okres ostatni miałam 02.05 czyli dziś 40 dc
Ostatnio miałam cykle 36 dni i nie mam pojęcia kiedy dokładnie miałam owu bo nie liczyłam w tym miesiącu [emoji16]
Wesoła_Aga
Dziewczyny dziś tak mi wyszło ☺
Ale grubasy! Super!
Kobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
Ja już żrem rok haha
Dziewczyny kiedy ten zarodek się zagnieżdża? Czy możliwe że jak wzięłam lek przeciwkrwotoczny (ziołowy hemorigen), to jak nie będę krwawić to on sobie spokojnie dopłynie i zagniezdzi? Dzisiaj 8 dzień po owu.... Mógłby już się spróbować zagnieżdżać.... Chociaż lekarz mi mówił że się zagnieżdża 5-6 dzień po owu
7-10 dni najczęściej
Kingazet92
Psychicznie już całkiem ok, oswoilam się z myślą i mam pozytywne nastawienie do dalszych działań. krwawienie w końcu ustało- po 3 tygodniach (!), skończyło się wizytą na izbie przyjęć, ale najważniejsze, że wszystko się ładnie oczyscilo. Fizycznie też ok, ale niestety jestem totalnie rozregulowana , bo znowu przytyłam. Mam niesamowite wahania wagi- ostatnio ok. 4 kg na plusie w ciągu tygodnia- bardzo spuchłam i to mnie martwi, ale wracam do spironolu i metforminy i może waga też wróci do normy A Ty jak tam?Co u Ciebie Kinga?
KiedyPytam
Hej pamiętam CięDzięki, ja za Ciebie również ja dopiero zaczęłam starania, odpuściłam na te kilka miesiecy
reklama
HappyBabyMama
Taki test i tak nie da odwpoeidzi wiec z odrabaczaniemDziewczyny, może to głupie pytanie ale czy jest sens robić test jakieś 9 dni po owulacji? Pytam bo chcemy się rodzinnie odrobaczyc, dzieciak już wziął swoją dawkę mąż też A ja czekam bo w ulotce jesr informacja że jeżeli nawet podejrzewa się ciążę to nie należy przyjmować leku no i tak czekam...
Musisz poczekac do @