reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny dziś 9 dzień cyklu, robiłam dziś badania krwi moczu i tarczycy II tsh 2,35 czy to za dużo jeśli chodzi o staranie się o dziecko??? Reszta wyników książkowa

U mnie też ok, jeszcze resztki plamienia mam, jutro mija 3 tyg od zabiegu. Wczoraj miałam kontrolę, dostałam skierowanie na badania, też wracam do metforminy i czekam na okres a potem stymulacja:)
Psychicznie już całkiem ok, oswoilam się z myślą i mam pozytywne nastawienie do dalszych działań. :) krwawienie w końcu ustało- po 3 tygodniach (!), skończyło się wizytą na izbie przyjęć, ale najważniejsze, że wszystko się ładnie oczyscilo. Fizycznie też ok, ale niestety jestem totalnie rozregulowana , bo znowu przytyłam. Mam niesamowite wahania wagi- ostatnio ok. 4 kg na plusie w ciągu tygodnia- bardzo spuchłam i to mnie martwi, ale wracam do spironolu i metforminy i może waga też wróci do normy :) A Ty jak tam?

reklama
Zrobię w piątek jednak te badania [emoji1787]
Zrobię tsh i co jeszcze mogę? Będzie to 6 dzień cyklu[emoji848]
Tsh ft3 ft4 PRL bo większość badań robi się między 2 a 5dc.

Wiem że PRL robi się 3 razy dziennie w 2 fazach cyklu ale nie leżąc w szpitalu nie da się tego ogarnąć. Ja miałam robione rano później o 17 i o 24 między 2 a 5dc a później w 21dc też o tych samych godzinach i oni po tym coś tam widzieli ale co nie mam pojęcia. U mnie wszystko ładnie pięknie wyszło a teraz w klinice miałam pobierane 7 fiolek krwi na badania hormonalne i wyniki będą 15.06

Do góry