HappyBabyMama
Fanka BB :)
Tak przy stara ich należy przyjmować kwas foliowy przynajmniej 3 mce przed staraniamiKobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak przy stara ich należy przyjmować kwas foliowy przynajmniej 3 mce przed staraniamiKobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
Nie wartość a przyrost jest wazny. Jak widzisz normy są bardzo rozjechane i każda ma inaczejDziewczyny czy beta 499,69 jest w porządku przy 5-6 tygodniu? W piątek idę jeszcze raz sprawdzić czy rośnie, ale nie wiem czemu wydaje mi się, że to jakoś za mało
Przy staraniach powinno być między 1-1.5 nie więcejHej dziewczyny dziś 9 dzień cyklu, robiłam dziś badania krwi moczu i tarczycy II tsh 2,35 czy to za dużo jeśli chodzi o staranie się o dziecko??? Reszta wyników książkowa
Przy staraniach powinno być między 1-1.5 nie więcej
Tak dają leki z tego co się orientuję tsh norma w 1 trymestrze jest do 2.5A jeżeli jest więcej i dojdzie do ciąży dają leki? Czy jak to jest?
Psychicznie już całkiem ok, oswoilam się z myślą i mam pozytywne nastawienie do dalszych działań. krwawienie w końcu ustało- po 3 tygodniach (!), skończyło się wizytą na izbie przyjęć, ale najważniejsze, że wszystko się ładnie oczyscilo. Fizycznie też ok, ale niestety jestem totalnie rozregulowana , bo znowu przytyłam. Mam niesamowite wahania wagi- ostatnio ok. 4 kg na plusie w ciągu tygodnia- bardzo spuchłam i to mnie martwi, ale wracam do spironolu i metforminy i może waga też wróci do normy A Ty jak tam?
Tak dają leki z tego co się orientuję tsh norma w 1 trymestrze jest do 2.5
Ja już od roku cały czas nawet mój partner bierze kwas foliowy. Do tego gin powiedział zrmigr brać patenthal dla wczesnej ciąży bo tam są kwasy omega.Kobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
Tsh ft3 ft4 PRL bo większość badań robi się między 2 a 5dc.Zrobię w piątek jednak te badania [emoji1787]
Zrobię tsh i co jeszcze mogę? Będzie to 6 dzień cyklu[emoji848]