Oj, ja zażywam odkąd odstawiłam Nuvaring, czyli jakoś od sierpnia. Biorę Folik.
Ja podobnie. A powiedz mi jak wyglądały Twoje cykle po odstawieniu Nuvaringu? Bo u mnie co miesiąc coraz dłuższe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, ja zażywam odkąd odstawiłam Nuvaring, czyli jakoś od sierpnia. Biorę Folik.
Mi pozytywny wyszedł w 28 dc, w 27 dc był negatywny. Beta z 28 dc była ok 37, a w 30 dc 114 Jutro mam wizytę u ginekologa ☺
Ja podobnie. A powiedz mi jak wyglądały Twoje cykle po odstawieniu Nuvaringu? Bo u mnie co miesiąc coraz dłuższe...
A ile dni od owu wyszedł pozytywny?
Bardzo ci współczujęHej dziewczyny, w niedzielę poronilam byłam w 7tc. Zamierzamy z mężem starać się od razu, lekarz powiedział że nie na przeciwskazań. Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji?
Hej dziewczyny, w niedzielę poronilam byłam w 7tc. Zamierzamy z mężem starać się od razu, lekarz powiedział że nie na przeciwskazań. Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji?
Bardzo mi przykro niestety jestem w podobnej sytuacji, czekam na pierwszą @ i kilka badań i mam nadzieję, że od razu wrócimy do starań.Hej dziewczyny, w niedzielę poronilam byłam w 7tc. Zamierzamy z mężem starać się od razu, lekarz powiedział że nie na przeciwskazań. Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji?
Śliczne krechy :*Dziewczyny dziś tak mi wyszło ☺
U mnie podobny był wczoraj a dziś pozytywHej [emoji113] to znowu ja
U mnie dzisiaj 12 dzień cyklu w sumie już 13 bo pisze po północy [emoji1787]
I test owulacyjny w 12 dc wyszedł taki :
Rano byl jescze całkowicie negatywny myślicie że to pozytyw czy jeszcze nie ?