MamaBuni
Fanka BB :)
Piękne GratulacjeDziewczyny dziś tak mi wyszło ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne GratulacjeDziewczyny dziś tak mi wyszło ☺
Ja też zazywam od wczoraj plus pregne i duphastonKobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
ja biorę ovarin tam już jest kwas foliowyKobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj
W pregnie też ale kazał mi dołożyć jeszcze osobnoja biorę ovarin tam już jest kwas foliowy
A to nie za dużo? Może ta pregna ma mniejszą dawkę?W pregnie też ale kazał mi dołożyć jeszcze osobno
Mi pozytywny wyszedł w 28 dc, w 27 dc był negatywny. Beta z 28 dc była ok 37, a w 30 dc 114 Jutro mam wizytę u ginekologa ☺Mi w 26dc a mam 28dniowe
Gratuluję!Dziewczyny dziś tak mi wyszło ☺
Oj, ja zażywam odkąd odstawiłam Nuvaring, czyli jakoś od sierpnia. Biorę Folik.Kobietki czy zażywacie już kwas foliowy? Ja zaczęłam wczoraj