Super, to przyłączam się do czekania i testuję z Tobą w piątek3 dni zostały
reklama
Ja!Dziewczyny, to kto też testuje piątek/sobota? Bo z tego co czytam to będzie nas trochę [emoji847]
Anna 1988
Fanka BB :)
Amh badalas ??Dziewczyny..... Wysiadam. Siadło mi na łeb. Płacze ciągle, nie mogę się uspokoić. Mam tego już tak dość że dałabym sobie w łeb żeby tego nie przeżywać znowu.
A wiecie co jest najgorsze? Od 17 cykli starań TYDZIEN po owulacji POTWIERDZONEJ dostaje okres. Jestem jedynym przypadkiem na świecie bo 7 lekarzy się z tym nie spotkało i rozłożyło ręce.
Mój lekarz nowy od niepłodności w którym pokladalam wielkie nadzieje, na mojego maila napisał żebym w przyszłym miesiącu nie brała nic, tylko "oczyściła myśli". TYLKO ZE JA OCZYSZCZALAM MYSLI WIELOKROTNIE I KONCZYLO SIE TORBIELAMI. ....... Po prostu rozłożył ręce. Już ostatnio na wizycie mi powiedział że on nie wie czemu tak się dzieje.
A wiecie co jest najgorsze? Że nie wierzę że po tych wszystkich dobrych lekarzach i profesorach nagle w klinice mi ktoś pomoże. Nie wierzę. Nie ma szans.
G
guest-1662451311
Gość
A to widzisz, ja żadnej wkładki nei musiałam.. To był jedynie śluz podbarwiony o trwało to 2 dni z przerwami.. Na razie cisza a jutro druga betaNie no te plamienia to miałam niedawno. Test robiłam w niedziele 31 maja i nic nie wyszło. Potem już nie testowałam a plamienia uznałam za początek cyklu. W sb idę ewentualnie na monitoring jak będzie lekarz mój
G
guest-1662451311
Gość
Ciężko cokolwiek teraz powiedzieć Kochana... Tak bardzo mi przykro.. Ale trzeba szukać kolejnego specjalisty, każdy jest inny i każdy ma inne pomysły..Dziewczyny..... Wysiadam. Siadło mi na łeb. Płacze ciągle, nie mogę się uspokoić. Mam tego już tak dość że dałabym sobie w łeb żeby tego nie przeżywać znowu.
A wiecie co jest najgorsze? Od 17 cykli starań TYDZIEN po owulacji POTWIERDZONEJ dostaje okres. Jestem jedynym przypadkiem na świecie bo 7 lekarzy się z tym nie spotkało i rozłożyło ręce.
Mój lekarz nowy od niepłodności w którym pokladalam wielkie nadzieje, na mojego maila napisał żebym w przyszłym miesiącu nie brała nic, tylko "oczyściła myśli". TYLKO ZE JA OCZYSZCZALAM MYSLI WIELOKROTNIE I KONCZYLO SIE TORBIELAMI. ....... Po prostu rozłożył ręce. Już ostatnio na wizycie mi powiedział że on nie wie czemu tak się dzieje.
A wiecie co jest najgorsze? Że nie wierzę że po tych wszystkich dobrych lekarzach i profesorach nagle w klinice mi ktoś pomoże. Nie wierzę. Nie ma szans.
Mariiita
Ja powinnam dziś lub za dwa dni dostać okres, ale czuje, że jutro będzie bo dziś przy podcieraniu zauważyłam troszkę krwi ale to tak o 19 i do teraz już nic, ale już wjechało to na psychikę i dochodzi do mnie, że kolejny cykl stracony... jeśli się nie rozkręci to w sobotę test hmm a czy myślicie ze na plamienie miało wpływ to ze dzisiaj zrobiłam sobie wycieczkę rowerowa 20km?
Hej dziewczyny ,czytam was od pary tygodni,i się wpisuję.My staramy się o dziecko z 2018 roku w klinice Invikta Gdańsk ,u mnie stwierdzono PCO u męża wszystko ok , mieliśmy 6 stymulację i nic z tego i było stwierdzono że in vitro, 1.06.20 zaczęłam stymulację mam krutki protokół ,( lek menopur i Cetrotide) ,8.06 miałam USG i stymulacja idzie dalej do 12.06 ,pobranie komurek zaplanowano na 15,16 czerwiec,mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo uz się denerwuję. Właśnie dzisiaj obudziłam się i zauważyłam u siebie płodny śluz i się wystraszyłam że owulacja może być wcześniej.Kto tak miał i czy to jest normalka?
Evela.6
Ja nie, jak mam ochotę to się czegoś napije. I nawet mój ginekolog poleca czerwone winko [emoji6]dziewczyny a jak jest u Was z alkoholem? zupełnie odstawiacie na czas starań o dziecko?
reklama
KiedyPytam
Nie. W tym miesiącu idę. Żeby mieć gotowe na pierwszą wizytę w klinice w lipcuAmh badalas ??