reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny :) nie czytałam was trzy dni, i aż ciężko mi to wszystko nadrobić.
Na początek gratuluję wszystkim wczesnym mamusiom!
U nas wczorajsza wizyta w klinice wykazała tylko że u mnie wszystko mega, nawet na USG piekne ciałko żółte o przebytej owulacji. Niestety mój M musi się ostro za siebie wziąć multum badań. I raczej kwalifikujemy się do inseminacji lub in vitro. Bo jego wyniki mimo że ma 4% plemników, to 0% o prawidłowej budowie... robione 3- krotnie w 3 miesięcznych przedziałach czasowych.
Ciezko mu się z tym pogodzić, że to trochę on winny naszym 17 miesięcznym niepowodzeniom.

reklama
Ja bardzo polecam te :D kreska ciemniała jak powtarzałam test co kilka dni, a są fajne bo strumieniowe, nie trzeba mieć pojemniczka i pilnować odpowiedniej ilości kropelek żeby nie zalać [emoji16] no i najważniejsze że w tym wszystkim są bardzo tanie :D ja miesiąc temu kupiłam 50 szt owulacyjnych tych tanich, i nie zdążyłam użyć ani jednego, a tych ciazowych kupiłam 13 i robię sobie co kilka dni żeby się uspokoić że wszystko okej i zostały mi 2 xd

I gdyby ktoś się zastanawiał polecam Klinikę Invimed Katowice Pani dr Sodowska, wszystko pięknie mi wytłumaczyła, jednak nie mam więcej siły tylko mniej ;)

Hej dziewczyny :) nie czytałam was trzy dni, i aż ciężko mi to wszystko nadrobić.
Na początek gratuluję wszystkim wczesnym mamusiom!
U nas wczorajsza wizyta w klinice wykazała tylko że u mnie wszystko mega, nawet na USG piekne ciałko żółte o przebytej owulacji. Niestety mój M musi się ostro za siebie wziąć multum badań. I raczej kwalifikujemy się do inseminacji lub in vitro. Bo jego wyniki mimo że ma 4% plemników, to 0% o prawidłowej budowie... robione 3- krotnie w 3 miesięcznych przedziałach czasowych.
Ciezko mu się z tym pogodzić, że to trochę on winny naszym 17 miesięcznym niepowodzeniom.
Mąż mojej znajomej tak miał. Po mega słabych wynikach nasienia Suplementowal tabletki co prawda drogie były, ale po dwóch cyklach już byly dwie krechy a starali się ponad 2 lata.

Mój dzisiaj test negatywny 😞 Już miałam taka nadzieje po tych wszystkich objawach.. dodatkowo piersi obrzmiałe, bolą jak cholera i brodawki takie dziwne. Oby to nie @ bo znowu będzie załamka..

Dziewczyny..... Wysiadam. Siadło mi na łeb. Płacze ciągle, nie mogę się uspokoić. Mam tego już tak dość że dałabym sobie w łeb żeby tego nie przeżywać znowu.

A wiecie co jest najgorsze? Od 17 cykli starań TYDZIEN po owulacji POTWIERDZONEJ dostaje okres. Jestem jedynym przypadkiem na świecie bo 7 lekarzy się z tym nie spotkało i rozłożyło ręce.

Mój lekarz nowy od niepłodności w którym pokladalam wielkie nadzieje, na mojego maila napisał żebym w przyszłym miesiącu nie brała nic, tylko "oczyściła myśli". TYLKO ZE JA OCZYSZCZALAM MYSLI WIELOKROTNIE I KONCZYLO SIE TORBIELAMI. ....... Po prostu rozłożył ręce. Już ostatnio na wizycie mi powiedział że on nie wie czemu tak się dzieje.

A wiecie co jest najgorsze? Że nie wierzę że po tych wszystkich dobrych lekarzach i profesorach nagle w klinice mi ktoś pomoże. Nie wierzę. Nie ma szans.
masz faktycznie bardzo tridna sytuacje bo okres 6 dni po owu to nie ma możliwości zeby zarodek zdaył dotzrec do macicy a nawet jakby dotarł to tam juz złuszcone wszytsko. Moim zdaniem powinnas pewnie brac jakis hormon. Skąd jestes?

reklama
Do góry