reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czy ból sutków przy dotykaniu poza tymi nieszczęsnymi testami owulacyjnymi 6 dpo to realny objaw ciąży czy to o wiele za wcześnie bo dziś zauważyłam, że przy każdym dotknięciu czy otarciu czuje ból?
To mały dowód ciąży... Ja tak miewalam każdy z poprzednich cykli a teraz jak w tym cyklu się udało to piersi kompletnie mnie nie bolą... A ZAWSZE PRZED MIESIACZKA BOLALY

reklama
Specjalistki od badania szyjki ........ Jak jest tam..... Twardo... Bo tyle zdołałam zauważyć, więcej nie umiem jeszcze.... To co to oznacza? Biorę tabletki dopochwowe i dwa poprzednie dni lekko wchodziły jakoś. A dzisiaj miałam problem jakby tam było zamknięte.... Nie umiem tego wytłumaczyć.... Bo ja nie badałam nigdy szyjki bo nie mogłam się przekonać. Co oznacza taki stan? Zamknięcie na okres? :D

Taki jest plan, że jak za 8 dni nie przyjdzie @ to będę sprawdzać co i jak, a u Ciebie może jeszcze nic straconego, może implantacja, tym bardziej, że podobno szyjka podczas okresu jest miękka i otwarta, a nie twarda i zamknięta 🤔
Ja nie wiem czy jest zamknięta.... Miałam po prostu problem wcisnąć tabletkę mimo żelu . Ja to zrzucam na stres jaki dziś przeżyłam z tym krwawieniem . ... .

Otwarta i miękka jest podczas owulacji a przed okresem twardnieje i się zamyka :)
Taki jest plan, że jak za 8 dni nie przyjdzie @ to będę sprawdzać co i jak, a u Ciebie może jeszcze nic straconego, może implantacja, tym bardziej, że podobno szyjka podczas okresu jest miękka i otwarta, a nie twarda i zamknięta [emoji848]

Hej ✋ to znowu ja
U mnie dzisiaj 12 dzień cyklu w sumie już 13 bo pisze po północy 🤣

I test owulacyjny w 12 dc wyszedł taki :

Rano byl jescze całkowicie negatywny myślicie że to pozytyw czy jeszcze nie ?

Załączniki

• 20200609_234826.jpg
    20200609_234826.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 93
Hej ✋ to znowu ja
U mnie dzisiaj 12 dzień cyklu w sumie już 13 bo pisze po północy 🤣

I test owulacyjny w 12 dc wyszedł taki :

Rano byl jescze całkowicie negatywny myślicie że to pozytyw czy jeszcze nie ?
Chyba jeszcze nie, bo testowa jest jeszcze nieco jaśniejsza, ja mam jeszcze trochę przed sobą też wczoraj miałam 12 dc

Załączniki

• IMG_20200609_210953.jpg
    IMG_20200609_210953.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry