Ana874
Fanka BB :)
Super, razem raźniejSuper, to przyłączam się do czekania i testuję z Tobą w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, razem raźniejSuper, to przyłączam się do czekania i testuję z Tobą w piątek
Ja w piątek
No to Jak się zamyka to okres dziś jutro się rozkręci...... I temp też niziutka. 36,72. Wczoraj po południu cień a rano ze świeżego moczu już nawet nie ma cieniaOtwarta i miękka jest podczas owulacji a przed okresem twardnieje i się zamyka
Odnośnie prolaktyny nie otrzymałam odpowiedzi ale wydaje mi się że jest w porządku. Mam natomiast drugie pytanie odnośnie hemoglobiny. Mój wynik 8.9 czyli bardzo mało. Czy któraś z was miała taki wynik przy staraniach? Muszę brać żelazo i zastanawiam się czy odpuścić starania i wyregulować poziom żelaza czy próbować. Może ktoś z was miał podobną sytuację?
Dziewczyny, może to głupie pytanie ale czy jest sens robić test jakieś 9 dni po owulacji? Pytam bo chcemy się rodzinnie odrobaczyc, dzieciak już wziął swoją dawkę mąż też A ja czekam bo w ulotce jesr informacja że jeżeli nawet podejrzewa się ciążę to nie należy przyjmować leku no i tak czekam...
Mnie ten test też nijak wchodził, a Clearblue i zgrumieniowy Pink miały konkretne kreski. GratulujęDziewczyny martwi mnie jedna sprawa. Już 4 dzień z rzędu wychodzą ciągle tylko takie słabe kreski. Dziś jest 2 dzień po terminie @ A dwa ni przed były takie same
blisko ale jeszcze nie pozytywnyHej to znowu ja
U mnie dzisiaj 12 dzień cyklu w sumie już 13 bo pisze po północy
I test owulacyjny w 12 dc wyszedł taki :
Rano byl jescze całkowicie negatywny myślicie że to pozytyw czy jeszcze nie ?