G
guest-1662451311
Gość
Ale byłaś w ciąży czy jak??A co tu rozwijać? Zamiast krwi miesiączkowej miałam plamienia brązowo-czarne i chodziłam z jedną wkładką pod podwoziem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale byłaś w ciąży czy jak??A co tu rozwijać? Zamiast krwi miesiączkowej miałam plamienia brązowo-czarne i chodziłam z jedną wkładką pod podwoziem
Ja mam jakieś Nord testy z apteki internetowej, ale były po 3zl z hakiem to też wzięłam hurtem
O losie, jaki zestaw ja dziś kupiłam dwa, różnej firmy i już grzecznie czekam do piątku brzuch jak balon, piersi się wylewaja...Tylko czy to @czy będą 2 kreskiZobacz załącznik 1131125
Ja już czekam może tym razem się uda
A ile masz do terminu @?O losie, jaki zestaw ja dziś kupiłam dwa, różnej firmy i już grzecznie czekam do piątku brzuch jak balon, piersi się wylewaja...Tylko czy to @czy będą 2 kreski
3 dni zostałyA ile masz do terminu @?
Nigdy o czymś takim nie słyszałam żeby tabletki anty miały wpływać na wynik TSH we krwi...