reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jak dużą masz torbiel? Dlaczego od razu laparoskopia?
[/QUOTE
Jak dużą masz torbiel? Dlaczego od razu laparoskopia?
Jeszcze nie jest potwiedzona, okaze sie za 2 tyg czy bede miec zabieg czy nie. Mam sie stawic w terminie @ na wizyte i lekarz ma sprawdzic czy przestrzen po peknietym pecherzyku wypelnila sie krwia czy sie cofnela (na usg bylo widac troche krwi). Jest podejrzenie endometriozy, ale na 100 % jeszcze nic nie wiadomo, takze czekam na wizyte za 2 tyg.

@karina1988 ja miałam torbiel endometrialna 3x4 cm ! Żaden lekarz w mojej miejscowości nie dawał mi szans na jej wyleczenie. Przenioslam się do dr w Warszawie i dała mi leki, po 3 msc torbiel zmieniła się w czynnosciowa A po kolejnych zanikła [emoji122][emoji123] więc jak jest dobre leczenie to można zdziałać cuda [emoji123] wstrzymaj się z laparoskopia , ja w najgorszym momencie miałam łącznie 5 torbieli 3 na lewym jajniki i 2 na prawym.
Jest podejrzenie endimetriozy ale czy musze poddac sie zabiegowi okaze sie za 2 tyg. W terminie @ musze isc do lakarza zeby zobaczyl czy to co jest podejrzeniem torbieli endo przeksztalcilo sie w nia (tj czy krew sie tam ostala), jezeli tak, to zabieg laparo i droznosc jajowodow

Dziewczyny mam pytanko do tych, które maja PCOS - czy wykonujecie testy owulacyjne? Ja niby czuje kiedy mam owulacje ale nie zawsze i warto sprawdzić czy ona jest... Tylko dużo czytałam, ze przy PCOS może wyjść fałszywie dodatnia

Ja robiłam teraz w cyklu wyszła mi taka krecha, że szoook. Ale i tak coś poszlo nie tak. Jak długie masz cykle?

reklama
Do góry