reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Na pewno była taka sytuacja że któraś ze staraczek tak miała. Normalny 5 dniowy okres, pisała, że nie różnił się zupełnie niczym, a okazało się że jest w ciąży.
Q
Na pewno była taka sytuacja że któraś ze staraczek tak miała. Normalny 5 dniowy okres, pisała, że nie różnił się zupełnie niczym, a okazało się że jest w ciąży.
A to u mnie bardzo się różni. To wgl nie mogę nazwać okresem. Ja lekko brudze papier przy podcieraniu mówiąc prostolinijnie, na bieliźnie nie mam nic.. Ale mimo to się martwię że jednak COŚ

reklama
Nieee :) tak jej sie termin przesunął :) była pierwsza na pazdziernikowkach. A sie okazalo ze te plamienie w terminie okresu najwidoczniej bylo implantacja a nie okresem i wyszedl termin na sierpien :)
Hihi :) oby to moje plamienie też było tym :))))) jutro idę na betę druga i sprawdzę przyrost.. Dobrze ktoś napisał że jak kobieta chce dziecka to tego typu działania stresują bardziej aniżeli matura xd

Ja pamietam swoja bete pierwsza jak robiłam... po scianach chodzilam a wyniki dopiero po 17 byly... juz pozniej jakos lzej bylo zniesc to oczekiwanie ;)
Hihi :) oby to moje plamienie też było tym :))))) jutro idę na betę druga i sprawdzę przyrost.. Dobrze ktoś napisał że jak kobieta chce dziecka to tego typu działania stresują bardziej aniżeli matura xd

reklama
Cześć dziewczyny! Już 15dc u mnie, byłam u gina na monitoringu i okazało się ze w ostatniej chwili bo owulacja będzie dziś lub najpóźniej jutro :) to pierwszy cykl po odstawieniu antyków i już drugi rok staran wiec nie chce sobie robić nadziei ale fajnie by było, gdyby się udało :) lekarz na wszelki wypadek zrobił zastrzyk z pregnylu i kazał męczyć męża ^^ winko kupione... za 2 tyg testuje!

Do góry