reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Szukałam na ten temat informacji i wszędzie było napisane, że nie natomiast w ulotce tabletek, które ja brałam (belara) było napisane, że mogą fałszować wynik więc ja już nie wiem 🤷‍♀️ pierwszy raz badałam Tsh tydzień po odstawieniu tabletek i miałam 2,8. Później jakoś 2 miesiące po odstawieniu tabletek i miałam 1,8. Robiłam też Ft3, ft4, anty tpo i wszystko było super a tu nagle tydzień temu czyli jakieś 3,5 miesiąca bez tabletek mam wynik 4,1 🙄 ciekawe jaki będzie jutro 🤷‍♀️
Ja robiłam badania ostatnio 2 lata temu 🤨 a teraz mi się juz nie chce. Czy wynik tsh jest sfałszowany przy braniu tabletek anty?

reklama
Mnie się śniło, że byłam w ciąży i bolały mnie cycki i to było takie realne, póki budzik nie zadzwonił 😂 ale oby u Ciebie to był znak i żeby te 2 kreseczki się pojawiły 🙂
Tak, ostatnie dni przed @ to jest jakiś odjazd... Skupilabym się chętnie na pracy, ale nie ma opcji. Mam kisiel zamiast mózgu. A już trzy razy w ostatnim tygodniu śniły mi się wyraźne dwie kreski, może to znak.. A może to właśnie ten kisiel takie rzeczy tworzy 😂

No dobra, mój Ci on. Ile mam go zjadać? Dużo? Nie przepadam za ananasem, ale przeboleje jak ma pomóc [emoji6]Zobacz załącznik 1130814
Gratuluje😉ja nie lubię i nie przekonam się niestety... Mi zostaje kwas foliowy, olej z wiesiołka i znana już pozycja na konie... Wg mnie to badziej na zdechłe konie😅😂
@Martxx1 znalazłam!!! To nie na konie a na żabkę, to w tej pozycji zaszłam w ciążę😁😁🙈😝

Załączniki

• Screenshot_20200609-123727.jpg
    Screenshot_20200609-123727.jpg
    113,3 KB · Wyświetleń: 115
Mnie się śniło, że byłam w ciąży i bolały mnie cycki i to było takie realne, póki budzik nie zadzwonił 😂 ale oby u Ciebie to był znak i żeby te 2 kreseczki się pojawiły 🙂
Ja poprzedni cykl to miałam inny niż wszystkie od kilku lat, czekoladę pochłaniałam, miałam mdlosci a wcześniej takich nie miałam, równo 6 dni po owu a 7 dni przed @ test ciążowy nic nie pokazywał, więc nie sądzę żeby tam coś było, śniły mi się dwie kreski i lekarz który mi mówi, no Pani Moniko, przecież na teście widać że to bliźniaki te dwie kreski🤦‍♀️😅 więc ja już w moje dolegliwości inne niż zawsze nie wierzę, bo mnie w zrobiły w konia🤷‍♀️😉 ale mam nadzieję, że wam umysł nie będzie plątał figli

Sporo biorą, w przychodni chyba nawet wzięli mniej. no, ale to 45zł. Ja na Pradze Południe w Warszawie robiłam za 30-35zł już nie pamiętam bo to w zeszłym roku było.
Ja w alabie ok 50 płaciłam w wawie [emoji21]
A w diagnostyce nie pamiętam ile kosztuje. Ja na Okrzei chodzilam

Ja poprzedni cykl to miałam inny niż wszystkie od kilku lat, czekoladę pochłaniałam, miałam mdlosci a wcześniej takich nie miałam, równo 6 dni po owu a 7 dni przed @ test ciążowy nic nie pokazywał, więc nie sądzę żeby tam coś było, śniły mi się dwie kreski i lekarz który mi mówi, no Pani Moniko, przecież na teście widać że to bliźniaki te dwie kreski🤦‍♀️😅 więc ja już w moje dolegliwości inne niż zawsze nie wierzę, bo mnie w zrobiły w konia🤷‍♀️😉 ale mam nadzieję, że wam umysł nie będzie plątał figli
Moja szefowa mnie coś podejrzewa, że jestem w jakimś innym stanie i chyba dużo o tym myśli, bo dziś podobno Jej się śniłam, że koleżanka, która jest na macierzyńskim, chce przyjść się zamienić na stanowisko:D
Czekam jeszcze 3 dni na testowanie :)

To piękne masz cykle 😁😁
Szukałam na ten temat informacji i wszędzie było napisane, że nie natomiast w ulotce tabletek, które ja brałam (belara) było napisane, że mogą fałszować wynik więc ja już nie wiem 🤷‍♀️ pierwszy raz badałam Tsh tydzień po odstawieniu tabletek i miałam 2,8. Później jakoś 2 miesiące po odstawieniu tabletek i miałam 1,8. Robiłam też Ft3, ft4, anty tpo i wszystko było super a tu nagle tydzień temu czyli jakieś 3,5 miesiąca bez tabletek mam wynik 4,1 🙄 ciekawe jaki będzie jutro 🤷‍♀️

Tez się zastanawiam hmm może zbadam teraz jak nie biorę 😉
Gratuluje😉ja nie lubię i nie przekonam się niestety... Mi zostaje kwas foliowy, olej z wiesiołka i znana już pozycja na konie... Wg mnie to badziej na zdechłe konie😅😂
@Martxx1 znalazłam!!! To nie na konie a na żabkę, to w tej pozycji zaszłam w ciążę😁😁🙈😝

O maaaaj gaaad, nie wiem czy to byłaby moja ulubiona pozycje, dla mnie na konie hahaha 🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry