reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Szukałam na ten temat informacji i wszędzie było napisane, że nie natomiast w ulotce tabletek, które ja brałam (belara) było napisane, że mogą fałszować wynik więc ja już nie wiem 🤷‍♀️ pierwszy raz badałam Tsh tydzień po odstawieniu tabletek i miałam 2,8. Później jakoś 2 miesiące po odstawieniu tabletek i miałam 1,8. Robiłam też Ft3, ft4, anty tpo i wszystko było super a tu nagle tydzień temu czyli jakieś 3,5 miesiąca bez tabletek mam wynik 4,1 🙄 ciekawe jaki będzie jutro 🤷‍♀️
Ja robiłam badania ostatnio 2 lata temu 🤨 a teraz mi się juz nie chce. Czy wynik tsh jest sfałszowany przy braniu tabletek anty?

reklama
Mnie się śniło, że byłam w ciąży i bolały mnie cycki i to było takie realne, póki budzik nie zadzwonił 😂 ale oby u Ciebie to był znak i żeby te 2 kreseczki się pojawiły 🙂
Tak, ostatnie dni przed @ to jest jakiś odjazd... Skupilabym się chętnie na pracy, ale nie ma opcji. Mam kisiel zamiast mózgu. A już trzy razy w ostatnim tygodniu śniły mi się wyraźne dwie kreski, może to znak.. A może to właśnie ten kisiel takie rzeczy tworzy 😂

No dobra, mój Ci on. Ile mam go zjadać? Dużo? Nie przepadam za ananasem, ale przeboleje jak ma pomóc [emoji6]Zobacz załącznik 1130814
Gratuluje😉ja nie lubię i nie przekonam się niestety... Mi zostaje kwas foliowy, olej z wiesiołka i znana już pozycja na konie... Wg mnie to badziej na zdechłe konie😅😂
@Martxx1 znalazłam!!! To nie na konie a na żabkę, to w tej pozycji zaszłam w ciążę😁😁🙈😝

Załączniki

• Screenshot_20200609-123727.jpg
    Screenshot_20200609-123727.jpg
    113,3 KB · Wyświetleń: 110
Mnie się śniło, że byłam w ciąży i bolały mnie cycki i to było takie realne, póki budzik nie zadzwonił 😂 ale oby u Ciebie to był znak i żeby te 2 kreseczki się pojawiły 🙂
Ja poprzedni cykl to miałam inny niż wszystkie od kilku lat, czekoladę pochłaniałam, miałam mdlosci a wcześniej takich nie miałam, równo 6 dni po owu a 7 dni przed @ test ciążowy nic nie pokazywał, więc nie sądzę żeby tam coś było, śniły mi się dwie kreski i lekarz który mi mówi, no Pani Moniko, przecież na teście widać że to bliźniaki te dwie kreski🤦‍♀️😅 więc ja już w moje dolegliwości inne niż zawsze nie wierzę, bo mnie w zrobiły w konia🤷‍♀️😉 ale mam nadzieję, że wam umysł nie będzie plątał figli

Sporo biorą, w przychodni chyba nawet wzięli mniej. no, ale to 45zł. Ja na Pradze Południe w Warszawie robiłam za 30-35zł już nie pamiętam bo to w zeszłym roku było.
Ja w alabie ok 50 płaciłam w wawie [emoji21]
A w diagnostyce nie pamiętam ile kosztuje. Ja na Okrzei chodzilam

Ja poprzedni cykl to miałam inny niż wszystkie od kilku lat, czekoladę pochłaniałam, miałam mdlosci a wcześniej takich nie miałam, równo 6 dni po owu a 7 dni przed @ test ciążowy nic nie pokazywał, więc nie sądzę żeby tam coś było, śniły mi się dwie kreski i lekarz który mi mówi, no Pani Moniko, przecież na teście widać że to bliźniaki te dwie kreski🤦‍♀️😅 więc ja już w moje dolegliwości inne niż zawsze nie wierzę, bo mnie w zrobiły w konia🤷‍♀️😉 ale mam nadzieję, że wam umysł nie będzie plątał figli
Moja szefowa mnie coś podejrzewa, że jestem w jakimś innym stanie i chyba dużo o tym myśli, bo dziś podobno Jej się śniłam, że koleżanka, która jest na macierzyńskim, chce przyjść się zamienić na stanowisko:D
Czekam jeszcze 3 dni na testowanie :)

To piękne masz cykle 😁😁
Szukałam na ten temat informacji i wszędzie było napisane, że nie natomiast w ulotce tabletek, które ja brałam (belara) było napisane, że mogą fałszować wynik więc ja już nie wiem 🤷‍♀️ pierwszy raz badałam Tsh tydzień po odstawieniu tabletek i miałam 2,8. Później jakoś 2 miesiące po odstawieniu tabletek i miałam 1,8. Robiłam też Ft3, ft4, anty tpo i wszystko było super a tu nagle tydzień temu czyli jakieś 3,5 miesiąca bez tabletek mam wynik 4,1 🙄 ciekawe jaki będzie jutro 🤷‍♀️

Tez się zastanawiam hmm może zbadam teraz jak nie biorę 😉
Gratuluje😉ja nie lubię i nie przekonam się niestety... Mi zostaje kwas foliowy, olej z wiesiołka i znana już pozycja na konie... Wg mnie to badziej na zdechłe konie😅😂
@Martxx1 znalazłam!!! To nie na konie a na żabkę, to w tej pozycji zaszłam w ciążę😁😁🙈😝

O maaaaj gaaad, nie wiem czy to byłaby moja ulubiona pozycje, dla mnie na konie hahaha 🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry