reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Część wszystkim, wiem, że rzadko się tu udzielałam. Właściwie na chwilę stąd zniknęłam, żeby zająć się sobą 🙂 i się zajęłam.... Jak widać na zdjęciu 😁

Zobacz załącznik 1129911

To jest moja druga ciąża, pierwsza straciłam. Wiem, że nie ja jedna jestem w takiej sytuacji i potrzebuje porady. Z tego co wiem powinnam brać chyba duphaston i nie wiem czy już powinnam iść do lekarza, mimo że to będzie bardzo wczesna ciąża czyli jakiś 4 tyd., czy poczekać jeszcze tydzień albo dwa. Dajcie znać jak to u was wyglądało.

Gratulacje! ❤️

reklama
Piąty test z dzisiaj rano. No to już bez jaj xd

Piękny plusik !

Super!

Dziewczyny martwi mnie jedna sprawa. Już 4 dzień z rzędu wychodzą ciągle tylko takie słabe kreski. Dziś jest 2 dzień po terminie @ A dwa ni przed były takie same 😔😔😔

Pinki dają fałszywe kreski... może zrób bete...

Część wszystkim, wiem, że rzadko się tu udzielałam. Właściwie na chwilę stąd zniknęłam, żeby zająć się sobą 🙂 i się zajęłam.... Jak widać na zdjęciu 😁

Zobacz załącznik 1129911

To jest moja druga ciąża, pierwsza straciłam. Wiem, że nie ja jedna jestem w takiej sytuacji i potrzebuje porady. Z tego co wiem powinnam brać chyba duphaston i nie wiem czy już powinnam iść do lekarza, mimo że to będzie bardzo wczesna ciąża czyli jakiś 4 tyd., czy poczekać jeszcze tydzień albo dwa. Dajcie znać jak to u was wyglądało.

Piękna kreseczka

Po 4 tyg to lekarz nie zauważy jeszcze ciąży, idź po skończonym 5 tyg najlepiej w 6. A co do dupka po prostu zadzwoń do ginekologa swojego i zapytaj :)

Ja byłam w pt i to był taki 4/5 tydzień i widziałam tylko pęcherzyk ciążowy, ale lekarz kazał brać właśnie dalej duphaston ale przepisał też dodatkowo luteinę dopochwowo na noc :)
Część wszystkim, wiem, że rzadko się tu udzielałam. Właściwie na chwilę stąd zniknęłam, żeby zająć się sobą [emoji846] i się zajęłam.... Jak widać na zdjęciu [emoji16]

Zobacz załącznik 1129911

Piękny plusik !

Super!

Pinki dają fałszywe kreski... może zrób bete...

Piękna kreseczka

Po 4 tyg to lekarz nie zauważy jeszcze ciąży, idź po skończonym 5 tyg najlepiej w 6. A co do dupka po prostu zadzwoń do ginekologa swojego i zapytaj :)
U mnie to tak wygląda...

Załączniki

• 20200607_091639.jpg
    20200607_091639.jpg
    943,9 KB · Wyświetleń: 120
  • 20200605_142546.jpg
    20200605_142546.jpg
    708,5 KB · Wyświetleń: 115
  • 20200604_143812.jpg
    20200604_143812.jpg
    564,8 KB · Wyświetleń: 118
Oczywiście że duphaston. Mam to samo. Zazywalam 3dni i postanowiłam odstawić. A teraz lekarz mówi że skoro wczesna ciąża to mimo wszystko zazywać bo miałam dwa poronienia
Ja też po poronieniu ale staramy się dalej. Jaka dawkę duphastonu ptz pisał Ci lekarz? Mi kazał brsc jedną tabletkę ale w ulotce napisane jest że po poronieniu trzeba brać 2.

reklama
Do góry