reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny martwi mnie jedna sprawa. Już 4 dzień z rzędu wychodzą ciągle tylko takie słabe kreski. Dziś jest 2 dzień po terminie @ A dwa ni przed były takie same 😔😔😔
Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwi

Załączniki

• IMG_20200212_070541.jpg
    IMG_20200212_070541.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 111
Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwi
Dziękuję za otuche. Właśnie ja nie mam jak iść ma beteprzez pracę. A lekarz dopiero 18.06

31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić 😟... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać 😏

Tak na prawde co organizm to inaczej reaguje wiec ciezko przewidziec o co chodzi. Ja po owulacji chodzilam jakbym z kaca wyjsc nie mogla i mialam paskudna zgage, piersi to mialam ochote uciac bo tak mnie bolaly. Od razu na drugi dzien po owulacji. Cykl przed udanym tez mnie bolaly piersi, a nigdy nie mialam zadnych objawow zblizajacej sie @- jedynie w pierwszy dzien ból plecow nie z tej ziemi ktory nie pozwalał nawet z lozka sie podniesc.
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]

reklama
Ja nigdy nie miałam objawów pms tylko głowa mnie boli przed okresem kilka dni :)
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]

Do góry