reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny martwi mnie jedna sprawa. Już 4 dzień z rzędu wychodzą ciągle tylko takie słabe kreski. Dziś jest 2 dzień po terminie @ A dwa ni przed były takie same 😔😔😔
Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwi

Załączniki

• IMG_20200212_070541.jpg
    IMG_20200212_070541.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 107
Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwi
Dziękuję za otuche. Właśnie ja nie mam jak iść ma beteprzez pracę. A lekarz dopiero 18.06

31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić 😟... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać 😏

Tak na prawde co organizm to inaczej reaguje wiec ciezko przewidziec o co chodzi. Ja po owulacji chodzilam jakbym z kaca wyjsc nie mogla i mialam paskudna zgage, piersi to mialam ochote uciac bo tak mnie bolaly. Od razu na drugi dzien po owulacji. Cykl przed udanym tez mnie bolaly piersi, a nigdy nie mialam zadnych objawow zblizajacej sie @- jedynie w pierwszy dzien ból plecow nie z tej ziemi ktory nie pozwalał nawet z lozka sie podniesc.
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]

reklama
Ja nigdy nie miałam objawów pms tylko głowa mnie boli przed okresem kilka dni :)
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]

Do góry