No to najlepiej sprawdzić przyrost bety jutro i w środę. Może za słabą czułość mają?
Tak, tylko z jednej wyszła ciut ciemniejsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tylko z jednej wyszła ciut ciemniejsza
Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwiDziewczyny martwi mnie jedna sprawa. Już 4 dzień z rzędu wychodzą ciągle tylko takie słabe kreski. Dziś jest 2 dzień po terminie @ A dwa ni przed były takie same
Dziękuję za otuche. Właśnie ja nie mam jak iść ma beteprzez pracę. A lekarz dopiero 18.06Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwi
Ile dni po owu miałaś 2,38? Ile 6,13?Głupi lekarz
Mi testy wychodziły przy becie 6,13 już, dzień wcześniej beta wynosiła 2,38 a dzień wcześniej była <0,1 w ciąży jestem
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]
Ile dni po owu miałaś 2,38? Ile 6,13?
I pobolewa mnie trochę podbrzusze I mam ciagniecie jajnika, tak że czasem ciężko mi się ułożyć do spania
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]