reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witajcie!
Podczytuje od jakiegoś czasu i nieśmiało dołączę.
Jestem po stracie dość zaawansowanej ciąży i chcę starać się na nowo.

Mam nadzieję że uda się w tym cyklu.
Jestem w trakcie @ więc wszystko przede mną.

Gratuluję wszystkim dziewczynom którym się udało! ☺️
Hej, przykro mi😔. Życzę powodzenia❤️ dużo wytrwałości i zdrówka 💪🍀

31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić 😟... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać 😏
Ja biorę pregne start od poczatku marca ale różnice poczułam dopiero przed @ w maju.. wcześniej zawsze ból piersi zaraz po owu a u maju tylko kilka dni przed, może to jakiś zbieg okoliczności nie wiem, zobaczymy jak będzie w tym cyklu

Dziewczyny wczoraj zaczęłam brać duphaston od 16 dnia cyklu i wczoraj wieczorem i od dzisiaj rana strasznie pęka mi głowa. Myślicie że to po duphastonie?

Druga sprawa to wynikibadania partnera. 4 % prawidłowych plemników niby w normie ale to nie za mało? Czy Wasi partnerzy biorą jakieś witaminy?

Ps. Gratuluję wszystkich podwójnych kresek!
Oczywiście że duphaston. Mam to samo. Zazywalam 3dni i postanowiłam odstawić. A teraz lekarz mówi że skoro wczesna ciąża to mimo wszystko zazywać bo miałam dwa poronienia

Popieram. Mój test prawie Ale tygodniu od daty miesiączki wyglądał tak A z innej firmy zdjęcie nr 2 [emoji2356] Nie polecam pinkow!
Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwi
20200203_131615.jpeg
1580739346608.jpeg

Część wszystkim, wiem, że rzadko się tu udzielałam. Właściwie na chwilę stąd zniknęłam, żeby zająć się sobą 🙂 i się zajęłam.... Jak widać na zdjęciu 😁

IMG_20200607_120859.jpg

To jest moja druga ciąża, pierwsza straciłam. Wiem, że nie ja jedna jestem w takiej sytuacji i potrzebuje porady. Z tego co wiem powinnam brać chyba duphaston i nie wiem czy już powinnam iść do lekarza, mimo że to będzie bardzo wczesna ciąża czyli jakiś 4 tyd., czy poczekać jeszcze tydzień albo dwa. Dajcie znać jak to u was wyglądało.

reklama
U mnie było jeszcze inaczej... Ja nie raz miewalam bolą piersi przed @ nie raz nie bolały WGL. Ale w udanym cyklu bolały od razu po owulacji. I przez coś długo czas bolały mnie jajniki. Później gdzieś w 24 dc doszły bolą pachwin i rwanie nog takie że ciężko było wytrzymać. 3 dni bolał głowa od 22-25dc. Ale to była mega migrena. 26 cień na teście i beta 13.25.
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]

Do góry