Olcia2052
Fanka BB :)
Myślałam że może coś nie takTo normalne na początku ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam że może coś nie takTo normalne na początku ciąży.
Ja już nieJa nigdy nie miałam objawów pms tylko głowa mnie boli przed okresem kilka dni
Ja już zapomniałam jak to jest . Syn ma 12 lat i tyle przerwyTo normalne na początku ciąży.
Hej, przykro mi. Życzę powodzenia dużo wytrwałości i zdrówkaWitajcie!
Podczytuje od jakiegoś czasu i nieśmiało dołączę.
Jestem po stracie dość zaawansowanej ciąży i chcę starać się na nowo.
Mam nadzieję że uda się w tym cyklu.
Jestem w trakcie @ więc wszystko przede mną.
Gratuluję wszystkim dziewczynom którym się udało!
Ja biorę pregne start od poczatku marca ale różnice poczułam dopiero przed @ w maju.. wcześniej zawsze ból piersi zaraz po owu a u maju tylko kilka dni przed, może to jakiś zbieg okoliczności nie wiem, zobaczymy jak będzie w tym cyklu31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić ... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać
Oczywiście że duphaston. Mam to samo. Zazywalam 3dni i postanowiłam odstawić. A teraz lekarz mówi że skoro wczesna ciąża to mimo wszystko zazywać bo miałam dwa poronieniaDziewczyny wczoraj zaczęłam brać duphaston od 16 dnia cyklu i wczoraj wieczorem i od dzisiaj rana strasznie pęka mi głowa. Myślicie że to po duphastonie?
Druga sprawa to wynikibadania partnera. 4 % prawidłowych plemników niby w normie ale to nie za mało? Czy Wasi partnerzy biorą jakieś witaminy?
Ps. Gratuluję wszystkich podwójnych kresek!
No piękny +. [emoji7]Piąty test z dzisiaj rano. No to już bez jaj xd
Dziękuję za otuche. Właśnie ja nie mam jak iść ma beteprzez pracę. A lekarz dopiero 18.06
Hej tak wyglądał mój pink w dniu robienia ponownej bety (wyszła ponad 200) wszystkie testy mi tak wychodziły blado, więc po odebraniu wyniku przestałam już je robic a sprawdzałam tylko bete. Aktualnie jestem w 21 tc jest wszystko w porządku, wiec ja bym się nie sugerowała nie ciemniejącymi liniami i zrobiła poprostu badania krwi
31dc... zero objawów na okres ani na ciąże chyba tym bardziej, 29dc negatywny.. głowa któryś dzień z rzędu mnie boli aż zaczynam się martwić [emoji45]... odstawiłam mace bo myślałam ze może od niej, ale chyba nie... czy któraś z Was miała tak, że przy pregna start całkowicie minęło PMS? Tzn zawsze przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic a nic... lekko jajnik ciągnie po prawej stronie ale znośnie.. ciekawe ile dni jeszcze mam czekać [emoji57]