reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Glowa!
Mnie w dni kiedy miałam.zagniezdzanie mega bolała głowa. Nie pamiętam dokładnie kiedy Ale chyba 23-25 dc. I to była taka migrena 3 dniowa. Pamiętam że koleżanka z pracy się śmiała że będę śmiała okres giganta w tym miesiącu bo wszytsko mnie boli. Na drugi dzień Beta pozytywna [emoji23]

Oooo dajesz mi nadzieję ❤️ Jutro robię ogórkową 🥒🍲😄 a w weekend chyba test 😂

reklama
Mam w lodówce nawet hahaha [emoji23][emoji23] dostałam od mamy Ale jeszcze nie zjadłam.
Ogórkowa działa cuda, mówię Ci! Dziewczyny Ci tutaj potwierdza![emoji16]
Rób jutro z ranca test! Bo jutro już 29dc
Oooo dajesz mi nadzieję [emoji3590] Jutro robię ogórkową [emoji1646][emoji502][emoji1] a w weekend chyba test [emoji23]

A miałaś jakieś skutki uboczne w czasie brania Duphastonu? U mnie jakoś tak więcej śluzu, a przeważnie mam suszę przed okresem. Plus ciągle czuję jajniki, żaden ból raczej takie kłucie od czasu do czasu i takie wrażenie obecności 🤪 ale często mi się to zdarza w tym cyklu.
ja mialam wtedy torbiel na jajniku wiec ogólnie mnie bolał brzuch i jajniki ale od duphastonu raczej nic nowego nie doszlo.

Lepsze to niż życie w obłudzie i co miesiąc zderzanie się z ścianą.

Na dodatek nie mogę sie starać w każdym cyklu. Od pół roku miałam owulację w której nie mogłam się starać, bo takto idzie albo z głupiego niedrożnego jajowodu albo w ogóle nie ma owulacji...

Widocznie mi już nic nie pomoże...

I co? Znów mam sobie lekko czekać pół roku na dobrą owu... Ta wydawać $$$ na monitoringi po których Ci mówią nie to znów nie ta strona sory nara!

Rzeczywistość bywa brutalna.

Dobrze, że chociaż Wam się udaje [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
Kochana rozumiem twoja "złość" ale w końcu zaświeci słońce. Przypomnij sobie mój przypadek 7 lat starań i 5 strat żadnego ziemskiego dziecka. Też mam chwilę zwątpienia, załamania czasami ale wstaje idę dalej.

Czy tylko mi smutaśno od tego wysypu dwóch kresek?? :sad: :sad: :sad:

Nie to że Wam źle życzę...
po prostu to dobija jak znów wiesz, że to nie Ty 🙄🙄🙄 i możesz się tylko pogapić jak innym się udaje 🙄🙄🙄 a Ty jak zwykle

Żałuje, że zaczęłam te głupie starania... Tyle czasu i na marne. Bez sensu to wszystko.
Ja się cieszę z innymi, ale mam już 2 synów, więc może temu. Ile już się staracie o dziecko? Nogi do góry kochana, jeszcze będzie dobrze❤️

Mam w lodówce nawet hahaha [emoji23][emoji23] dostałam od mamy Ale jeszcze nie zjadłam.
Ogórkowa działa cuda, mówię Ci! Dziewczyny Ci tutaj potwierdza![emoji16]
Rób jutro z ranca test! Bo jutro już 29dc

To chyba wpadnę 😄... nie wiem czy jutro robić, cały czas się zastanawiam bo mój poprzedni cykl trwał 31dni, jeszcze poprzedni 40dni... a zreszta wrzucę foto i nie wiem jak długi cykl mnie teraz zastanie 🧐🧐

Załączniki

• E53D9B0D-526D-4498-B94B-9F26C2A93E38.png
    E53D9B0D-526D-4498-B94B-9F26C2A93E38.png
    55,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry