reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Glowa!
Mnie w dni kiedy miałam.zagniezdzanie mega bolała głowa. Nie pamiętam dokładnie kiedy Ale chyba 23-25 dc. I to była taka migrena 3 dniowa. Pamiętam że koleżanka z pracy się śmiała że będę śmiała okres giganta w tym miesiącu bo wszytsko mnie boli. Na drugi dzień Beta pozytywna [emoji23]

Oooo dajesz mi nadzieję ❤️ Jutro robię ogórkową 🥒🍲😄 a w weekend chyba test 😂

reklama
Mam w lodówce nawet hahaha [emoji23][emoji23] dostałam od mamy Ale jeszcze nie zjadłam.
Ogórkowa działa cuda, mówię Ci! Dziewczyny Ci tutaj potwierdza![emoji16]
Rób jutro z ranca test! Bo jutro już 29dc
Oooo dajesz mi nadzieję [emoji3590] Jutro robię ogórkową [emoji1646][emoji502][emoji1] a w weekend chyba test [emoji23]

A miałaś jakieś skutki uboczne w czasie brania Duphastonu? U mnie jakoś tak więcej śluzu, a przeważnie mam suszę przed okresem. Plus ciągle czuję jajniki, żaden ból raczej takie kłucie od czasu do czasu i takie wrażenie obecności 🤪 ale często mi się to zdarza w tym cyklu.
ja mialam wtedy torbiel na jajniku wiec ogólnie mnie bolał brzuch i jajniki ale od duphastonu raczej nic nowego nie doszlo.

Lepsze to niż życie w obłudzie i co miesiąc zderzanie się z ścianą.

Na dodatek nie mogę sie starać w każdym cyklu. Od pół roku miałam owulację w której nie mogłam się starać, bo takto idzie albo z głupiego niedrożnego jajowodu albo w ogóle nie ma owulacji...

Widocznie mi już nic nie pomoże...

I co? Znów mam sobie lekko czekać pół roku na dobrą owu... Ta wydawać $$$ na monitoringi po których Ci mówią nie to znów nie ta strona sory nara!

Rzeczywistość bywa brutalna.

Dobrze, że chociaż Wam się udaje [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
Kochana rozumiem twoja "złość" ale w końcu zaświeci słońce. Przypomnij sobie mój przypadek 7 lat starań i 5 strat żadnego ziemskiego dziecka. Też mam chwilę zwątpienia, załamania czasami ale wstaje idę dalej.

Czy tylko mi smutaśno od tego wysypu dwóch kresek?? :sad: :sad: :sad:

Nie to że Wam źle życzę...
po prostu to dobija jak znów wiesz, że to nie Ty 🙄🙄🙄 i możesz się tylko pogapić jak innym się udaje 🙄🙄🙄 a Ty jak zwykle

Żałuje, że zaczęłam te głupie starania... Tyle czasu i na marne. Bez sensu to wszystko.
Ja się cieszę z innymi, ale mam już 2 synów, więc może temu. Ile już się staracie o dziecko? Nogi do góry kochana, jeszcze będzie dobrze❤️

Mam w lodówce nawet hahaha [emoji23][emoji23] dostałam od mamy Ale jeszcze nie zjadłam.
Ogórkowa działa cuda, mówię Ci! Dziewczyny Ci tutaj potwierdza![emoji16]
Rób jutro z ranca test! Bo jutro już 29dc

To chyba wpadnę 😄... nie wiem czy jutro robić, cały czas się zastanawiam bo mój poprzedni cykl trwał 31dni, jeszcze poprzedni 40dni... a zreszta wrzucę foto i nie wiem jak długi cykl mnie teraz zastanie 🧐🧐

Załączniki

• E53D9B0D-526D-4498-B94B-9F26C2A93E38.png
    E53D9B0D-526D-4498-B94B-9F26C2A93E38.png
    55,7 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry