Dziewczyny, do jutra (5.6) do 11:30 zbieram pytania do dr. n. med. Moniki Łukasiewicz , która jest specjalistką z zakresu położnictwa, ginekologii, seksuologii oraz endokrynologii ginekologicznej i rozrodczości. Jesli chcecie czegoś się dowiedzieć piszcie do mnie na pw lub Link do: O wpływie hormonów na libido, zdrowie, ciążę. Odpowiada specjalistka
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Zrobiłam co prawda nie z porannego moczu, ale wynik negatywny, wiec to nie ciąża Zobacz załącznik 1128721
A ja tu tez widze cień, chociaż pinki lubią ściemniać
Mam nadzieje, że Ci pieknie sciemnieje!
71, ale ostatni trwał 89, a jeszcze poprzedni ponad 40
Jeeeeezu!
Ja już wariuje przy 30 dniowych cyklach a co dopiero... koszmar!
Dziewczyny test zrobiony dziś z rana dwa dni przed okresem. Co myślicie???
Nie no krecha taka że by staruszek 90 lat zobaczył a ta co myślita
Myślimy, że szczęście się do ciebie uśmiechneło i w przyszłym roku bedziesz bujać maleńkiego szkraba
WiosennyTulipan
Zrobiłam co prawda nie z porannego moczu, ale wynik negatywny, wiec to nie ciąża Zobacz załącznik 1128721
Ja też widzę cień, taki sam jak u mnie pare dni temu na takim samym teście i badanie z krwi potwierdziło ciąże
Olcia2052
Dziękuję za otuche. Jutro powtórzęA ja tu tez widze cień, chociaż pinki lubią ściemniać
Mam nadzieje, że Ci pieknie sciemnieje!
Jeeeeezu!
Ja już wariuje przy 30 dniowych cyklach a co dopiero... koszmar!
Nie no krecha taka że by staruszek 90 lat zobaczył a ta co myślita
Myślimy, że szczęście się do ciebie uśmiechneło i w przyszłym roku bedziesz bujać maleńkiego szkraba
Rany Dziewczyny gratulacje! Chwilę dosłownie nie zaglądałam, a tu takie hity - super niesamowite jest to, jak dobrze mi robią takie wieści - nie czuje w ogóle zazdrości w negatywnym sensie, po części mam wrażenie jakby to mi osobiście się coś udało, tak się cieszę. Śmieszne uczucie
Mam różne cykle 30-34 dni, dzisiaj mój 28dc... czekać do okresu czy robić jutro test? od kilku dni boli mnie głowa, piersi nic nie bolą, śluz jakiś tam jest jajniki trochę ćmią ale to na pewno na małpę..
To idziemy równo, u mnie także cykle do 34 dni i jestem również w 28dc ile u Ciebie dpo? U mnie dopiero 6, dlatego jeszcze nie testuję, bo nawet jeśli coś by się zadziało, to chyba jeszcze za wcześnie. Jem za to ananasy, morele i czerwone wino piję
monika1708
Widzę wysyp kresek wiosenny [emoji16]
reklama
Mariiita
To idziemy równo, u mnie także cykle do 34 dni i jestem również w 28dc ile u Ciebie dpo? U mnie dopiero 6, dlatego jeszcze nie testuję, bo nawet jeśli coś by się zadziało, to chyba jeszcze za wcześnie. Jem za to ananasy, morele i czerwone wino piję
No ja właśnie nie wiem kiedy miałam dokładnie owulacje bo testy mi się skończyły a nie chodzę na monitoring no i powiedzmy między 18-20 dniem ja biorę mace, jadłam ananasy dwa i moreli kilka ale nie mogę moreli przetrawić. W lipcu będzie rok jak się staramy a u Ciebie jak?