Mniej więcej 9 dni po owulacji, mówię mniej więcej bo testów nie robilam, ani monitoringu, wtedy zawsze mnie boli/klujew brzuchuWażne jest ile dni po owulacji
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny co tu tak cicho od rana? Idę testować, ale skoro wczoraj była piękna biel, to dziś też będzie. Mam wrażenie, że boli mnie brzuch na @
I jak testowanie??
Hej hej Dziewczyny, znowu się trochę podłącze, kilka dni temu wstawiałam zdj testu na którym coś niby widziałam, wtedy robiłam o czułości 25, dzisiaj o czułości 10 dzisiaj 26dc i wygląda to tak... Znowu chyba nic z tego ale nadzieja jest bo jest taka delikatna linia... CO Wy na to? Zobacz załącznik 1126828
Przynajmniej u Ciebie jest jakiś cień a nie totalna biel jak u mnie.
paaulaa1657
Aktywna w BB
Trzymam kciuki za cienie i później kreseczki... Co do mojego cienia to jakoś wewnętrznie czuje ze nic z tego no ale może test się nie myli... EhI jak testowanie??
Przynajmniej u Ciebie jest jakiś cień a nie totalna biel jak u mnie.
Wesoła_Aga
Trzymam kciuki za cienie i później kreseczki... Co do mojego cienia to jakoś wewnętrznie czuje ze nic z tego no ale może test się nie myli... Eh☺
Za póżno już jest by coś wyszło
Owu była 15 maja potwierdzona monitoringiem, dzień później wszystkie pęcherzyki samoistnie pękły.
Szkoda złudzeń...
paaulaa1657
Aktywna w BB
Za wcześnie kochana zrób 28dc tylko ten wczesny test o czułości 10 trzymam kciukiCześć dziewczyny, myślicie że jest sens testować w 24 dc? Cykle zazwyczaj 30 dniowe
paaulaa1657
Aktywna w BB
Ale w przyszłym cyklu do dzieła!!Za póżno już jest by coś wyszło
Owu była 15 maja potwierdzona monitoringiem, dzień później wszystkie pęcherzyki samoistnie pękły.
Szkoda złudzeń...
Wesoła_Aga
Ale w przyszłym cyklu do dzieła!! ❤
To nie takie proste. Ja przez pół roku nie miałam dobrej owulacji.... Także ileż można znosić... Oby u Ciebie było łatwiej
paaulaa1657
Aktywna w BB
My się staramy ponad rok, w między czasie histeroskopia polipa macicy, hormony, nieregularne cykle... Eh... Wiem że to trudne także jeśli teraz coś wyjdzie to będzie cud ale musimy czekać na taki CUDTo nie takie proste. Ja przez pół roku nie miałam dobrej owulacji.... Także ileż można znosić... Oby u Ciebie było łatwiej
reklama
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Zaczęłam plamić... Więc nic z tego