reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny co tu tak cicho od rana? Idę testować, ale skoro wczoraj była piękna biel, to dziś też będzie. Mam wrażenie, że boli mnie brzuch na @ 🙄

I jak testowanie??

Hej hej Dziewczyny, znowu się trochę podłącze, kilka dni temu wstawiałam zdj testu na którym coś niby widziałam, wtedy robiłam o czułości 25, dzisiaj o czułości 10 dzisiaj 26dc i wygląda to tak... Znowu chyba nic z tego:( ale nadzieja jest bo jest taka delikatna linia... CO Wy na to? :) Zobacz załącznik 1126828

Przynajmniej u Ciebie jest jakiś cień a nie totalna biel :crazy::crazy::crazy: jak u mnie.

Trzymam kciuki za cienie i później kreseczki... 😘 Co do mojego cienia to jakoś wewnętrznie czuje ze nic z tego :( no ale może test się nie myli... Eh☺

Za póżno już jest by coś wyszło :sad::sad::sad:

Owu była 15 maja potwierdzona monitoringiem, dzień później wszystkie pęcherzyki samoistnie pękły.

Szkoda złudzeń...

To nie takie proste. Ja przez pół roku nie miałam dobrej owulacji.... Także ileż można znosić... Oby u Ciebie było łatwiej ;)
My się staramy ponad rok, w między czasie histeroskopia polipa macicy, hormony, nieregularne cykle... Eh... Wiem że to trudne :( także jeśli teraz coś wyjdzie to będzie cud :) ale musimy czekać na taki CUD❤️

reklama
Do góry