Faza lutealna do 16 dni jest w normie więc może się pojawi ale oby nie!
16 dzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16 dzień.
Dziewczyny a ja znowu z pytaniem do was u mnie 19 dc w piątek na monitoringu na lewym jajniki pęcherzyk 21 mm ale dzisaj boli mnie w lewym boku i czasami podbrzusze czy to może oznaczać że pęcherzyk pęk? Dodam jeszcze że we wtorek znowu mam monitoring żeby zobaczyć właśnie czy pękł [emoji2368][emoji848]
Mniej więcej 9 dni po owulacji, mówię mniej więcej bo testów nie robilam, ani monitoringu, wtedy zawsze mnie boli/klujew brzuchu
12dpo test negatywny czy jest jeszcze nadzieja?
Na pewno max 2,5 przy staraniach Niższy to już kwestia podejścia lekarza3,112 może wynik nie wysoki ale może akurat to przeszkadza bo idealnie było by mieć 1-1,5 podobno. To będzie piąty cykl starań przy czym w pierwszym cylku miałam biochemiczną
Test negatywny i pojawił się problem wielokrotnie poruszany na tym forum [emoji23] brać duphaston dalej czy nie brać? [emoji23]Zawsze dopóki nie ma okresu!
Ja to nawet miałam jaśniejszą później a beta przyrastała prawidłowo. Wszystko zależy od testu Chyba nie ma co się tym sugerować tylko sprawdzać przyrosty we krwiCześć dziewczyny, powiedzcie mi, czy wasze testy z dnia na dzień ciemniały jakiś znacząco? Bo ja robię trzeci dzień i mam wrażenie że kreska jest taka sama
Edit.
Chodzi mi o ciążowe
Ja chyba też, więc łączę się w bólu...Zaczęłam plamić... Więc nic z tego
A który to byłby tydzień ciąży? Jeżeli betaHCG we krwi byłaby powyżej 1 tys. to może być już widać pęcherzyk na USG Co do cytologii we wczesnej ciąży, to mnie gine ostrzegał, że może pojawić się po niej niewielkie plamienie, także żebyś się nie martwiła, jeśli postanowisz zrobićW piątek już mam też umówionego ginekologa akurat bo miałam robić cytologię... A tu takie coś hehe mam nadzieję że ta miesiączka już nie przyjdzie i wyniki wyjdą pozytywne
5A który to byłby tydzień ciąży? Jeżeli betaHCG we krwi byłaby powyżej 1 tys. to może być już widać pęcherzyk na USG Co do cytologii we wczesnej ciąży, to mnie gine ostrzegał, że może pojawić się po niej niewielkie plamienie, także żebyś się nie martwiła, jeśli postanowisz zrobić