reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Myślę że ciąży ginekolog jeszcze nie zobaczy bo to zbyt wcześnie [emoji4] Ale na wizytę zawsze warto iść. Może już coś podpowie że macica opuchnieta. Ja byłam dopiero w 6t2d [emoji4]
W piątek już mam też umówionego ginekologa akurat bo miałam robić cytologię... A tu takie coś hehe mam nadzieję że ta miesiączka już nie przyjdzie i wyniki wyjdą pozytywne [emoji2956][emoji3059][emoji16]

reklama
Dzień dobry, podczytuje was od jakiegoś czasu i witam się serdecznie :)
Ja natomiast po wszelakich badaniach, beta ujemna testy również, okresu również brak. Pół roku temu poroniłam samoistnie w 8 tc od tamtej pory cykle mi się "wyrównały" miałam regularne a tu taka niespodzianka i okresu dalej nie ma już 4. Już sama nie wiem czego się moge spodziewać.

O! Kolejna dziewczyna która mówi że po poronieniu cykle się wyrównały. Może i u mnie się takie cuda zadzieją [emoji2]
Może tym razem przesunęła Ci się owulacja? Robiłaś testy? Albo test ciążowy wyjdzie z opóźnieniem [emoji6][emoji854]
Dzień dobry, podczytuje was od jakiegoś czasu i witam się serdecznie :)
Ja natomiast po wszelakich badaniach, beta ujemna testy również, okresu również brak. Pół roku temu poroniłam samoistnie w 8 tc od tamtej pory cykle mi się "wyrównały" miałam regularne a tu taka niespodzianka i okresu dalej nie ma już 4. Już sama nie wiem czego się moge spodziewać.

reklama
Dziewczyny a ja znowu z pytaniem do was u mnie 19 dc w piątek na monitoringu na lewym jajniki pęcherzyk 21 mm ale dzisaj boli mnie w lewym boku i czasami podbrzusze czy to może oznaczać że pęcherzyk pęk? Dodam jeszcze że we wtorek znowu mam monitoring żeby zobaczyć właśnie czy pękł 🤷‍♀️🤔

Do góry