Verona26
Fanka BB :)
Dawno właśnie nie robiłam już tsh. Kiedy robiłam bo podejrzewali u mnie tarczyce bo szyję mam gruba, tak mówili lekarze. Poszłam do endokrynologia zrobić usg i powiedział że po prostu taka moja uroda. Hormony też były w porządku.
My staramy się kochać bez spiny [emoji4] Dziwnie bo dziewczyny piszą że podczas stosunku myśla o tym żeby tylko się udało, A ja tak się poddaje emocjom że wgl o tym nie myślę. Chciałam spróbować z tymi owulacyjnymi żeby wiedzieć mniej więcej jak to działa. Po za tym raczej prawie zawsze wiem kiedy ona jest wiadomo śluz jest inny i mam bóle owulacyjne [emoji4] Zobaczymy kiedy się uda, oby jak najszybciej [emoji4]
My staramy się kochać bez spiny [emoji4] Dziwnie bo dziewczyny piszą że podczas stosunku myśla o tym żeby tylko się udało, A ja tak się poddaje emocjom że wgl o tym nie myślę. Chciałam spróbować z tymi owulacyjnymi żeby wiedzieć mniej więcej jak to działa. Po za tym raczej prawie zawsze wiem kiedy ona jest wiadomo śluz jest inny i mam bóle owulacyjne [emoji4] Zobaczymy kiedy się uda, oby jak najszybciej [emoji4]
dziekujemy kurcze, wiesz co, stralismy sie rok czasu ale roznie to bylo, czesto niestety przez wzglad na prace mijalismy sie, wiec i przytulanie w tych dniach nie za bardzo nam wychodzilo, hehe. pozniej zaszlam w ciaze, ktora poronilam w 6 tygodniu. a po poronieniu nawet na okres nie poczekalismy i teraz maly łobuziak rosnie w brzuszku. jedyne co moge doradzic dziewczyny to zrobcie sobie tsh, zeby miec pewnosc, ze jest ponizej 2,5. ja po poronieniu dopiero zrobilam i okazalo sie ze mialam ponad 5. moja pani ginekolog powiedziala, ze dziwi sie, ze z takim wynikiem w ogole udalo mi sie jakos zajsc w ciaze.