reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kochana ja miałam ból że mnie zgielo w pracy przy zagniezdzaniu. Tak mnie naparzały jajniki że kumpela się śmiała że dostanę gigantyczny okres [emoji23]... Nie dostałam [emoji23]
Dzisiaj 22dc rano test negatywny... W środę 20dc coś ala pęcherzyk 17mm a dzisiaj ból taki, że ze aż mnie zgięło w pół... Poważnie... Nie wiedziałam co się dzieje...
Podojrzewalabyl owulację ale 2 w miesiącu?? Jedna 14dc druga 22dc [emoji848][emoji848][emoji848] rozrzutnie [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja polecam ogórkowa![emoji23]
Fajnie ze wróciłaś! [emoji7]
Cześć dziewczyny. Jestem w 20 dc. Dziś na usg pęcherzyk 19 mm a endometrium 5mm. Jak myślicie jutro owu czy po jutrze? Raczej musi mieć pewnie pęcherzyk Ok 23 mm? No i czy endo 5 mm nie jest za małe? Ono pewnie jescze rosnie do potencjalnego zagnieżdżenia ale wydaje minusie ze jest niskie. Nie zapytałam lekarza o to endometrium. Mam skierowanie na badanie drożności jajowodu wiec to ostatni moment na zajście naturalnie jeśli jest wszystko Ok bo mam w końcu owu z dobrej strony ale to endo mnie przeraza małe. Co myślicie?

Urośnie jeszcze do zagnieżdżenia. Ja na endo brałam magnez 2x1 i omege 3. Spróbuj! U mnie pomogło:)
Cześć dziewczyny. Jestem w 20 dc. Dziś na usg pęcherzyk 19 mm a endometrium 5mm. Jak myślicie jutro owu czy po jutrze? Raczej musi mieć pewnie pęcherzyk Ok 23 mm? No i czy endo 5 mm nie jest za małe? Ono pewnie jescze rosnie do potencjalnego zagnieżdżenia ale wydaje minusie ze jest niskie. Nie zapytałam lekarza o to endometrium. Mam skierowanie na badanie drożności jajowodu wiec to ostatni moment na zajście naturalnie jeśli jest wszystko Ok bo mam w końcu owu z dobrej strony ale to endo mnie przeraza małe. Co myślicie?

Hej dziewczyny u mnie 17 dc pęcherzyk 21 mm endo 10.8 czy jest jakaś szansa bo gin powiedział że cykl nie jest jeszcze stracony 🤔

Mi pęcherzyki pękaja nawet już przy 20 mm także powinien pęknąć :)

@Verona26
Chyba nie doszło - Ty mi tu nie czaruj bo mi cykl wydłużasz ma mnie zalać morze czerwone niech zalewa a nie !! w kotka i myszke mi tu :) Czego to się sypło więcej w miksturze??

Kochana! Wszystkie proporcje były w jak najlepszym porządku! [emoji23][emoji23]
Po prostu będzie dopiero gdzieś za 10 miesięcy [emoji23][emoji23]
Także sobie poczekasz [emoji16]
Mi pęcherzyki pękaja nawet już przy 20 mm także powinien pęknąć :)

@Verona26
Chyba nie doszło - Ty mi tu nie czaruj bo mi cykl wydłużasz ma mnie zalać morze czerwone niech zalewa a nie !! w kotka i myszke mi tu :) Czego to się sypło więcej w miksturze??

Kochana! Wszystkie proporcje były w jak najlepszym porządku! [emoji23][emoji23]
Po prostu będzie dopiero gdzieś za 10 miesięcy [emoji23][emoji23]
Także sobie poczekasz [emoji16]

Weź no nie gadaj jak chłop mój no... On też widzi tylko jednorożce i tęcze. Widziałaś mój test?? Blady jak albinos!! nawet on nei jest taki blady jak ten test :p

To może jakieś ziółka halucynogenne? 🙄 🙄 🙄

reklama
Gdzie masz ten test?! Bo oczywiście się nie pochwalilas ta biała vizira [emoji16][emoji23]
Weź no nie gadaj jak chłop mój no... On też widzi tylko jednorożce i tęcze. Widziałaś mój test?? Blady jak albinos!! nawet on nei jest taki blady jak ten test [emoji14]

To może jakieś ziółka halucynogenne? [emoji849] [emoji849] [emoji849]

Do góry