reklama
Gabson123
Fanka BB :)
Ej u mnie tak samo.. wczoraj miałam różowe plamienia i bylam pewna że dziś z rana będzie @ a tu tylko bardzo delikatne brązowe plamienie które znikło przez dzień. Jak jutro zdążę z rana to pewnie machne testa jeśli dalej @ nie będzieMa ktoś jakiś magiczny eliksir na pojawienie się @??
Nadal nie przylazła świnia.
@Verona26 może Ty tam jakieś rytułały odpraw, bo nie chce mieć powyżej 30 dni cyklu
Ja tak samo, wieczność trwa taki cykl... Ja zaraz będę po owu, zakupię czerwone wino, ananasa, a morele suszone już czekają w szafce na łeb mi siada już.Ja takie mam i przyznaje, że to masakra jest.
Wesoła_Aga
a ja po okresie pożądne piwsko !!
Nelja
Ja mam w tej chwili tak samoJa też nie miałam po poronieniu żadnych objawów PMS, a zawsze mam... Myślę że organizm musi przestawić się na tryb "nie ciąża" i pewnie dlatego takie zawirowania.
Ja tez, wczoraj jakas plamka, dzisiaj tez plamka. Termin @ na dzis lub jutro . Brzuch boli okresowo . Cieszyłam sie , ze jesli juz przylazla to dobrze , ze wcześniej, a tu guzik z tego. Oby chociaż jutro , bo jak przyjdzie mi czekać jeszcze kilka dni to oszaleje.Ej u mnie tak samo.. wczoraj miałam różowe plamienia i bylam pewna że dziś z rana będzie @ a tu tylko bardzo delikatne brązowe plamienie które znikło przez dzień. Jak jutro zdążę z rana to pewnie machne testa jeśli dalej @ nie będzie
Na żadne plamienia implantacyjne nie liczę, bo ponoć przy nich brzuch nie boli. A mnie boli .
Ostatnia edycja:
Mimi94
U mnie też zawsze to działa [emoji23]
Piękne!
Mimi94
Dzisiaj 22dc rano test negatywny... W środę 20dc coś ala pęcherzyk 17mm a dzisiaj ból taki, że ze aż mnie zgięło w pół... Poważnie... Nie wiedziałam co się dzieje...
Podojrzewalabyl owulację ale 2 w miesiącu?? Jedna 14dc druga 22dc [emoji848][emoji848][emoji848] rozrzutnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Podojrzewalabyl owulację ale 2 w miesiącu?? Jedna 14dc druga 22dc [emoji848][emoji848][emoji848] rozrzutnie [emoji23][emoji23][emoji23]
zgredzus
A może zagnieżdżenie. Ja tak miałam w marcu, że aż się obudziłam. A potem zobaczyłam II kreski.
Dzisiaj 22dc rano test negatywny... W środę 20dc coś ala pęcherzyk 17mm a dzisiaj ból taki, że ze aż mnie zgięło w pół... Poważnie... Nie wiedziałam co się dzieje...
Mimi94
Daj Boże zastanawia mnie tylko co to jest ten "pęcherzyk" 17mm. Gdzie 13dc miałam 20mm i dostałam ovitrelle.. Wszystko na lewym jajnikuA może zagnieżdżenie. Ja tak miałam w marcu, że aż się obudziłam. A potem zobaczyłam II kreski.
reklama
Gabson123
Mnie brzuch nie boli ale czasem tak mam ze nie boli przed tylko tak nagle zaczyna wraz z krwawieniem dopiero. Jedynie mnie tak jakby ćmi dziwnie ale to może przez to ze cały dzień na nogach i ciężka dniowka w pracy. Ja się wole nie nakręcac zwłaszcza ze szyjka mi opadła i jest "okresowa" choć dziś ciut wyżej niż wczorajJa mam w tej chwili tak samo
Ja tez, wczoraj jakas plamka, dzisiaj tez plamka. Termin @ na dzis lub jutro . Brzuch boli okresowo . Cieszyłam sie , ze jesli juz przylazla to dobrze , ze wcześniej, a tu guzik z tego. Oby chociaż jutro , bo jak przyjdzie mi czekać jeszcze kilka dni to oszaleje.
Na żadne plamienia implantacyjne nie liczę, bo ponoć przy nich brzuch nie boli. A mnie boli .