Ewq9
Fanka BB :)
Nie robię, zresztą nie mam gdzie. U nas w pobliżu robią badania tylko jak masz skierowanie
A beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A beta?
GratulacjeDziewczyny moje kochane, poinformuję Was tylko, że jutro biorę ślub ❤❤ buziaki dla Was wracam w sobotę ściskam Was i czekam na piękne zdjęcia
A może inny test? Ale ja tu obstawiam,że się udałoNie robię, zresztą nie mam gdzie. U nas w pobliżu robią badania tylko jak masz skierowanie
A może inny test? Ale ja tu obstawiam,że się udało
Nie lubię tegoU mnie 1 dzień cyklu
Zawsze dziewczyny się śmiały,że zrobienie testu przywołuje @.Ale robiłaś, więc może ktoś tam zamieszkał a test był słabyMa ktoś jakiś magiczny eliksir na pojawienie się @??
Nadal nie przylazła świnia.
@Verona26 może Ty tam jakieś rytułały odpraw, bo nie chce mieć powyżej 30 dni cyklu
Piękne!W dużym skrócie moje cykle. Ten 29 dniowy jest po chorobie. I to był najdłuższy jaki miałam.A reszta tak jak widać.