reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej, czy któraś miała te testy ? Zobacz załącznik 1126125
Ja takie mam i od poniedziałku pokazywały mi cienie , wczoraj najmocniejszy i poszłam na betę . Wynik 2,8 ... A dziś kreska jaśniejsza więc nic nie kumam 🤷 mam nadzieję że u Ciebie będą tylko ciemniały bo u Ciebie mocną ta kreseczka :)
Załączam moje zdjęcia

Załączniki

• IMG_20200529_121028.jpg
    IMG_20200529_121028.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20200529_120928.jpg
    IMG_20200529_120928.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20200529_120831.jpg
    IMG_20200529_120831.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 103
Ani właśnie ja mam długie cykle, więc w tych dniach nie miałabym Jeszcze owu 🤣🤣 myślicie ze 6 dni po owu cos pokaże? I jak to jest skoro jest ponad dwucyfrowy znaczy, że owulacja była i pęcherzyk pękł? Czy to nie pokazuje, że doszlo do pęknięcia?
Mi lekarz mówił że 7 dni po owu poczekalabym na twoim miejscu .
Nie wiem od ilu uważa się że owulacja była Ale jak poziom progesteronu wysoki to owulacja była. Może ktoś inny wie od ilu ?
Powyżej 10 znaczy, że owu była :)

Ostatnia edycja:
Przy pcos mogą wychodzić cały czas (prawie) pozytywne. Nie mówię że tak musi być, wielu dziewczyna testy nie wychodzą wcale, a są całkowicie zdrowe, ale sprawdziłabym to dla pewności [emoji6]
To prawda. Ja miałam zawsze negatywne lub prawie pozytywne przy PCOS, nigdy nie były idealnie pozytywne :)

Strasznie ciężko... Żałuję że zrobiłam rano test... W ogóle to boli mnie brzuch jak przed samą @, a termin mam na wtorek-środa. Trochę kuje mnie też w jajnikach... [emoji849][emoji849][emoji849]
Też tak miałam a test był dzień później mocno pozytywny :) To nic nie przesądza, nie zamartwiaj się 😘

Raczej nic z tego xd zrobiłam test tak tylko żeby zobaczyć czy branie duphastonu na wywołanie miesiączki wpływa na wynik. Myślałam że może to są jakieś mega mylne testy i dlatego mam kreskę. Tydzień temu byłam u gina, gdzie powiedział mi że mam grube endometrium, ale że w jajniku jest przerośnięty pęcherzyk. To ponoć wina niedoboru progesteronu, dlatego przepisał mi duphaston. I dzisiaj mam 55 dc i dalej nic :)
One ciemnieja dość późno, moje ciche gratulacje :)

reklama
Raczej nic z tego xd zrobiłam test tak tylko żeby zobaczyć czy branie duphastonu na wywołanie miesiączki wpływa na wynik. Myślałam że może to są jakieś mega mylne testy i dlatego mam kreskę. Tydzień temu byłam u gina, gdzie powiedział mi że mam grube endometrium, ale że w jajniku jest przerośnięty pęcherzyk. To ponoć wina niedoboru progesteronu, dlatego przepisał mi duphaston. I dzisiaj mam 55 dc i dalej nic :)
A beta?

Do góry