bleucoco
Fanka BB :)
Raczej była, bardzo ładny wynikDziewczyny jak myślicie progesteron 8 dpO wyniósł 19.72 jak myślicie ? Owulacja raczej była nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej była, bardzo ładny wynikDziewczyny jak myślicie progesteron 8 dpO wyniósł 19.72 jak myślicie ? Owulacja raczej była nie ?
Powinno się robić 21-24 dc czyli chyba 7-11 dni po przewidywanej owulacji, bo oni zawsze biorą pod uwagę owu średnio w 14 dcDziewczyny ile dni po owulacji można zrobić progesteron? Kiedy już będzie wiarygodny?
Ja takie mam i od poniedziałku pokazywały mi cienie , wczoraj najmocniejszy i poszłam na betę . Wynik 2,8 ... A dziś kreska jaśniejsza więc nic nie kumam mam nadzieję że u Ciebie będą tylko ciemniały bo u Ciebie mocną ta kreseczkaHej, czy któraś miała te testy ? Zobacz załącznik 1126125
Ani właśnie ja mam długie cykle, więc w tych dniach nie miałabym Jeszcze owu myślicie ze 6 dni po owu cos pokaże? I jak to jest skoro jest ponad dwucyfrowy znaczy, że owulacja była i pęcherzyk pękł? Czy to nie pokazuje, że doszlo do pęknięcia?
Powyżej 10 znaczy, że owu byłaMi lekarz mówił że 7 dni po owu poczekalabym na twoim miejscu .
Nie wiem od ilu uważa się że owulacja była Ale jak poziom progesteronu wysoki to owulacja była. Może ktoś inny wie od ilu ?
To prawda. Ja miałam zawsze negatywne lub prawie pozytywne przy PCOS, nigdy nie były idealnie pozytywnePrzy pcos mogą wychodzić cały czas (prawie) pozytywne. Nie mówię że tak musi być, wielu dziewczyna testy nie wychodzą wcale, a są całkowicie zdrowe, ale sprawdziłabym to dla pewności [emoji6]
Też tak miałam a test był dzień później mocno pozytywny To nic nie przesądza, nie zamartwiaj sięStrasznie ciężko... Żałuję że zrobiłam rano test... W ogóle to boli mnie brzuch jak przed samą @, a termin mam na wtorek-środa. Trochę kuje mnie też w jajnikach... [emoji849][emoji849][emoji849]
One ciemnieja dość późno, moje ciche gratulacjeDzięki, bo nie wiem czy wierzyć czy nie, kreska pojawiła się po ok 2 min, ale dopiero po 5 tak ściemniała. Zobacz załącznik 1126138
Dzięki, bo nie wiem czy wierzyć czy nie, kreska pojawiła się po ok 2 min, ale dopiero po 5 tak ściemniała. Zobacz załącznik 1126138
One ciemnieja dość późno, moje ciche gratulacje
A beta?Raczej nic z tego xd zrobiłam test tak tylko żeby zobaczyć czy branie duphastonu na wywołanie miesiączki wpływa na wynik. Myślałam że może to są jakieś mega mylne testy i dlatego mam kreskę. Tydzień temu byłam u gina, gdzie powiedział mi że mam grube endometrium, ale że w jajniku jest przerośnięty pęcherzyk. To ponoć wina niedoboru progesteronu, dlatego przepisał mi duphaston. I dzisiaj mam 55 dc i dalej nic