Verona26
Fanka BB :)
@Smerfetka94 lubi trzymać nas w napięciu [emoji23]
jak wyszedł?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak wyszedł?
Mi pierwsza miesiączka przyszła po 6 tyg potem było już regularnie tzn przeważnie 32 nie raz 35 A ostatni cykl miałam najdłuższy w życiu bo chyba 50 dni .....Pytanie co dziewczyn które poroniły na wczesnym etapie (6 tc)
Czy rozregulował się wam jakoś znacznie cykl ?
Trzymam kciuki żeby zaczął ciemnieć, chociaż u Ciebie sytuacja z testami zawsze jest mega dziwna. Bardzo często masz cienie tylko nie ciemnieją. U mnie w mieście wszyscy specjaliści już się otworzyli. Może ten do którego się zapisałas już też może Cię przyjąć? Szkoda Waszego stresu tak częstoU mnie znowu zycie na krawedzi
Nie mam jednoznacznej odpowiedzi.
Poczekam jeszcze
Pokaż zdjęciePo wyschnieciu widac cholera cień.
Wcześniej jak je robilam to nigdy druga sie bez powodu nie pojawiala...
Mi pierwsza miesiączka przyszła po 6 tyg potem było już regularnie tzn przeważnie 32 nie raz 35 A ostatni cykl miałam najdłuższy w życiu bo chyba 50 dni .....
U mnie znowu zycie na krawedzi
Poczekam jeszcze
U mnie znowu zycie na krawedzi
Poczekam jeszcze