reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To są same dobre wiadomości. A po jakim czasie od zastrzyku pękają ci pęcherzyki? Jeśli jutro pęknie to sexy dzisiaj jutro i po jutrze i na poprawę w sobotę. Niby sexy dziennie są nie "zdrowe" ale różne historie są. Nie które serduszkuja co 2-3 dni i się udaje a inne dziennie w dni płodne i też się udaje. Życzę powodzenia i aby ten cykl był owocny no i czekam za 14 dni na piękny pozytyw [emoji110][emoji110]
Właśnie nie wiem po jakim czasie mi pękają po zastrzyku. Bo zastrzyk miałam raz w lutym gdzie pęcherzyki miałam 22. Ok 17 byłam u gina i powiedziała że zaraz owu i kazała przyjąć zastrzyk. W w drodze powrotnej od niej czułam mega silne ukłócie czyli ok 17.30, ok 19przyjelam zastrzyk a kolejny ból czułam koło 21. Dokładnie taki sam jak o 17.30. Po kilku dniach byłam potwierdzić że pękło. W ale ciężko stwierdzić kiedy na pewno.

Właśnie nie wiem po jakim czasie mi pękają po zastrzyku. Bo zastrzyk miałam raz w lutym gdzie pęcherzyki miałam 22. Ok 17 byłam u gina i powiedziała że zaraz owu i kazała przyjąć zastrzyk. W w drodze powrotnej od niej czułam mega silne ukłócie czyli ok 17.30, ok 19przyjelam zastrzyk a kolejny ból czułam koło 21. Dokładnie taki sam jak o 17.30. Po kilku dniach byłam potwierdzić że pękło. W ale ciężko stwierdzić kiedy na pewno.
Rozumiem no to ja bym na twoim miejscu zaczęła dzisiaj i tak przez kolejne 3-4 dni[emoji4] ale zrobisz jak uważasz [emoji6]

Oj kochana każda by tak chciała by iść do łóżka a na drugi dzień wstajesz będąc już w ciazy[emoji1787][emoji1787] nie było by tej adrenaliny z testowaniem na owu i potem ciazowymi[emoji1787]
no właśnie dzieczyny i zawsze na nutka niepewności! Haha, najgorzej mnie wkur**a to, że nie wiem kiedy testować! 🤣🤣🤣

no właśnie dzieczyny i zawsze na nutka niepewności! Haha, najgorzej mnie wkur**a to, że nie wiem kiedy testować! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] A to cykle nieregularne rozumiem? Jakie masz cykle? Jaki był najkrótszy a jaki najdłuższy w przeciągu roku?

Teraz brałam tabletki to był jak w zegarku, jak rok nie brałam to mialam najkrótszy 25 najdłuższy 84 [emoji1787][emoji1787][emoji1787] także jazda [emoji16]
No i to długaaaaa jaaazDaaaa[emoji23][emoji23] chciałam Ci obliczyć średnia długość cyklu ale za Chiny nie pamietam jak to się robiło. Za mnie to robi kalendarzyk flo[emoji23][emoji23]

Po tabletkach anty organizm potrzebuje czasu na dojście do siebie

reklama
No i to długaaaaa jaaazDaaaa[emoji23][emoji23] chciałam Ci obliczyć średnia długość cyklu ale za Chiny nie pamietam jak to się robiło. Za mnie to robi kalendarzyk flo[emoji23][emoji23]

Po tabletkach anty organizm potrzebuje czasu na dojście do siebie
Według flo mam srednio co 39 dni 😁😁😁

Do góry