reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Koniecznie idz jak tylko będziesz mogła. Musi być jakieś wyjaśnienie twoich problemów...
Nie..tak jak pisałam w lutym, na razie stopuje ze staraniami bo i tak wiem ze nic by z tego nie wyszło.
Ten cykl mam chyba najgorszy po tych poronieniach. Bol piersi mnie meczy, ostatnio tak mialam przed tymi poronieniami, az sie odzwyczailam.
Bedzie co ma byc.
Czekam az lekarz zacznie przyjmowac

reklama
@bleucoco dziękuję! Czytam te wszystkie informacje o tym, że gdy test wychodzi negatywny w dniu spodziewanej miesiączki, to można się pożegnać z nadzieją na ciążę, i już całkiem zgłupiałam ;) spróbuję znowu zatestować za jakieś trzy dni, o ile nic się nie pojawi :) a co z testami wykonanymi w ciągu dnia, a nie rano? Na moim teście było napisane, że można go wykonać o każdej porze dnia.
Spotkałam się z ogromem historii, gdzie kobietom wychodził pozytyw dopiero nawet ponad 7 dni po terminie @ :) To wszystko zależy od owulacji a dodatkowo od zagnieżdżenia. Czasem do zagnieżdżenia dochodzi nawet 12 dpo, to wtedy 14 dpo w dniu @ nie ma opcji wykrycia betaHCG w moczu :) No i hormon też różnie przyrasta. U niektórych jest to 66% a u innych 200% co dwa dni. Także spokojnie. Dopóki nie ma @ jest nadzieja :)

Co do testu to ja robiłam swój o 21:00 :D Nie siusiałam od 19:00 dla pewności. I wyszła gruba krecha, ale ja wtedy miałam betaHCG około 300, czego nawet się nie spodziewałam bo nic nie czułam. Możesz spróbować zrobić w ciągu dnia lub wieczorem a potem rano, ale postaraj się nie siusiać co najmniej 2 h albo dłużej żeby mocz się zagęścił :)

Hej dziewczyny:) Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko jesli i ja do Was dolacze:)
A wiec tak krótko o sobie... Mam 31 lat i juz jedną córke lat prawie 10:)
W zeszlym roku takze w maju zobaczylan 2 kreseczki na tescie ale niestety w czerwcu poronilam (8-9 tydz). Oczyscilam sie sama.
Niestety tamta ciaza byla chyba w najgorszym momencie przez mnostwo pracy,stresow, komunie corki, tesciowie na glowie... przezylam to strasznie ale jest juz dobrze.
Po poronieniu praktycznie od razu dostalismy zielone swiatlo zeby sie starac i niby cos tam dzialalismy ale na zasadzie co bedzie to bedzie.
W tym cyklu postaralismy sie troszke bardziej:)
Om byla 28.04-01.05 . Niestety cykle u mnie nie sa regularne ale przewaznie liczymy 28-31 dni. W tym cyklu zaczelismy przytulanki od 4.05 i tak poszlo 4 7 9 11 13 15 17 /05.
18.05 czyli 21dc zaczely bolec jajniki i plecy takze myslalam ze juz cykl totalnie powariowal i przyjdzie @ . Bolalo/ klulo caly dzien intensywnie . Wczoraj rano doslownie mnie zalalo... plodnym sluzem. Takze 22 dzien cyklu starania i wczoraj.
Co z tego bedzie zobaczymy 😂
Dzis czuje sie swietnie:) nic nie boli nic nie kluje:)
Tyle ode mnie:) postaram sie nadrobic Wasze posty ile tylko dam rade;) pozdrawiam:)

Hej dziewczyny:) Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko jesli i ja do Was dolacze:)
W zeszlym roku takze w maju zobaczylan 2 kreseczki na tescie ale niestety w czerwcu poronilam (8-9 tydz). Oczyscilam sie sama.
Niestety tamta ciaza byla chyba w najgorszym momencie przez mnostwo pracy,stresow, komunie corki, tesciowie na glowie... przezylam to strasznie ale jest juz dobrze.
Po poronieniu praktycznie od razu dostalismy zielone swiatlo zeby sie starac i niby cos tam dzialalismy ale na zasadzie co bedzie to bedzie.
Om byla 28.04-01.05 . Niestety cykle u mnie nie sa regularne ale przewaznie liczymy 28-31 dni. W tym cyklu zaczelismy przytulanki od 4.05 i tak poszlo 4 7 9 11 13 15 17 /05.
18.05 czyli 21dc zaczely bolec jajniki i plecy takze myslalam ze juz cykl totalnie powariowal i przyjdzie @ . Bolalo/ klulo caly dzien intensywnie . Wczoraj rano doslownie mnie zalalo... plodnym sluzem. Takze 22 dzien cyklu starania i wczoraj.
Tyle ode mnie:) postaram sie nadrobic Wasze posty ile tylko dam rade;) pozdrawiam:)
Witam nowa kolezanke:) Ja dzis 8 dzien cyklu :)

L

Witaj! Super, czekamy na rozwinięcie sytuacji 😁😁

Dziewczyny myślicie, że przy PCOS testy owu nie wykryją owu? 🤣 Czy jednak wykrywają mam juz 17 dc a kreski lekko różowieją, chyba nic z tego w tym miesiącu

Dziewczyny myślicie, że przy PCOS testy owu nie wykryją owu? [emoji1787] Czy jednak wykrywają mam juz 17 dc a kreski lekko różowieją, chyba nic z tego w tym miesiącu
One nigdy nie wykrywają owu nawet osobom nie chorującym na PCOS. Ale fakt przy PCOS mogą być ciągle negatywne a to nie oznacza że owulacji w tym cyklu nie będzie. Mierzysz temperaturę?

reklama
Do góry