Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A żebyś wiedziała nie staraliśmy się na siłę i chodziliśmy napaleni jak Reksio na szynkęJak kroliki
Pokaż kreseczki, przynajmniej się Twoimi nacieszymy
Rano zrobię świeży i wstawię - jak będzie co trzymajcie kciukiPokaż kreseczki, przynajmniej się Twoimi nacieszymy
Na drugi dzień!?!? No coś Ty?! Jak w simsach. Tuż po stosunku do toalety, siusiu na test i taaa daaam.Oj kochana każda by tak chciała by iść do łóżka a na drugi dzień wstajesz będąc już w ciazy[emoji1787][emoji1787] nie było by tej adrenaliny z testowaniem na owu i potem ciazowymi[emoji1787]
Tak mi przykro niestety wiem, co czujesz...Ale zobaczysz, raz nam się udało, uda i drugi- tym razem już szczęśliwie! Trzymaj się!Hej Dziewczyny. U mnie przestało bić serduszko. Jutro kładę się do szpitala a potem jak lekarz pozwoli wracam do was do starań
Na drugi dzień!?!? No coś Ty?! Jak w simsach. Tuż po stosunku do toalety, siusiu na test i taaa daaam.
Jak byłam w pierwszej ciąży. Zielona jak szczypiorek na wiosnę to myślałam że tak właśnie jest [emoji1787] wysłałam męża na drugi dzień po test. Zaczęliśmy czytać instrukcje i wielki zonk [emoji1745][emoji848][emoji1787]Ale zajebiscie by bylo! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]