reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No i to długaaaaa jaaazDaaaa[emoji23][emoji23] chciałam Ci obliczyć średnia długość cyklu ale za Chiny nie pamietam jak to się robiło. Za mnie to robi kalendarzyk flo[emoji23][emoji23]

Po tabletkach anty organizm potrzebuje czasu na dojście do siebie

Mój gin twierdzi inaczej, mówi, że to najlepszy czas na owulacje 😁 także korzystam z każdego dnia 🤣

reklama
Ja kupilam 50 testow I zaczynam 6 dni po owulacji😂😂😂😂Ostatnio Tak mi pokazywalo
Ja robię od końca okresu w ogóle pokazywały mi takie mocniejsze po okresie od tazu ale mowie niee.. Niemozliwe i testuje dalej, teraz mam 17 dc i z dnia na dzien coraz mocniejsze ale to jeszcze nie to, ale jak dlugi cykl to mogę miec owulacje dopiero za 9 dni lol. Masakra 🤣🤣🤣🤣

Jestem po wizycie u gina i mam mega humor [emoji16]
13dc pęcherzyk 20mm, endo 6.5 i dzisiaj Ovitrelle.
Pytanie kiedy najlepiej boboseksy?
Androlog na jego słabe nasienie zalecił codziennie a gin kazała co 2 dni.. I sama nie wiem, że czy jak dzisiaj wezmę zastrzyk to może najlepiej jutro rana? [emoji848]
Mu w udanym cyklu mieliśmy boboseksy dwa dni przed owu kolo 23 A potem w owu o 4 nad rano o potem o 14 i jeszcze dzien po owu o 12 na poprawe :D potem jeszcze 2 razy co dwa dni poprawilismy xD

reklama
Do góry