KiedyPytam
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle, ze rano powinnas zrobic jeszcze jeden test
Ja korzystam z lubrykantu babystart, bo mam problemy z suchoscia podczas stosunku. Stosuje go juz od pol roku, narazie nie pomogl zajsc w ciaze, ale na pewno poprawil komfortJa przegapilam Mam pytanie czy ktoras z was uzywala tego typu lubrykantow ktore maja pomoc zajsc w ciaze?
Miałam tak samo owu 8-9maja i podobne odczucia- bez nakręcania się ale trochę jest nadzieja..Ja owu miałam 9 albo 10 maja. Przesunęła się, cieszę się My tak samo, przytulanki dzień przed i dzień po. Mam zero jakichkolwiek odczuć, nic nie boli, nie zakłuje. Ten cykl jest bez nakręcania się, ale tak po cichutku liczę i mam nadzieję na sukces.
Ile dni po owulacji może wyjść już ten fałszywy pozytyw ciążowy na teście owulacyjnym?
A jaka maja czułość?Dziewczyny a który jest lepszy. Bo mi tylko został żółty taki bo test i taki Nova test z taką kobietą
Pokaz te testy kochanaDziewczyny a który jest lepszy. Bo mi tylko został żółty taki bo test i taki Nova test z taką kobietą