KiedyPytam
Fanka BB :)
Nie wierzę..... Nie wierzę że dzieje mi się coś z głową. Skoro ja już rozbrajam testy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli nie jest ta kreska zabarwiona nawet lekko na niebiesko to może być tak że to kreska fabryczna ale wcale tak nie musi być. Ja w swoim życiu robiłam kilka naście testów i nigdy test nie pokazał mi kreski fabrycznej za to 2 razy pokazał mi test dwie kreski a nie byłam w ciąży ale to endo mi tłumaczyła że jak był za wysoki wynik tsh to testy pokazują fałszywie dodatni wynik testów i tutaj na forum kilka dziewczyn mi to potwierdziło.A robiła kiedyś któraś z was test clearblue zwykły. ??? Chodzi mi o to, czy pionowa kreska dająca znać o ciąży zawsze jest taka jakby ucieniona? Bo jest cień. Ale z niebieskim nie ma nic wspólnego. Nie uchwyce nawet zdjeccia
Na to ci nie odpowiem bo nie znam odpowiedzi. Może zrób jutro inny test z porannego moczu lub leć na betę tak na wszelki wypadek i przy okazji zrób progesteron bo może będziesz potrzebowała luteiny lub duphastonu jeśli się udało czego Ci z całego serca życzę.A jak ją go rozbroilam i się ukazała niebieska to znaczy że coś zepsułam i się ukazała?
Pozytyw! Ja zawsze rozbrajam testy, nie wolno rozbrajac tylko tych elektronicznych. Mozna gratulowac? Kiedy robilas ten test? Rano czy teraz?
Powtórz test kochana bo coś tam świta i kreska nawwt jest widoczna gołym okiem. Trzymam mocno [emoji110]