MamaBuni
Fanka BB :)
Nie było mnie chwilę a tu takie emocje Mam nadzieję, że wszystko będzie na plusDziewczyny a który jest lepszy. Bo mi tylko został żółty taki bo test i taki Nova test z taką kobietą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie było mnie chwilę a tu takie emocje Mam nadzieję, że wszystko będzie na plusDziewczyny a który jest lepszy. Bo mi tylko został żółty taki bo test i taki Nova test z taką kobietą
Myśl pozytywnie. Rób test rano. A jeśli się nie uda to znajdziesz inna drogę do bycia mamą.Załamałam się....
Kochana głową do góry!! Rano czekam na pozytywny test!!Załamałam się....
A Jak to jeszcze Pregnyl? Pregnyl brałam 9 dni temuKochana głową do góry!! Rano czekam na pozytywny test!!
Cały czas tu powtarzamy by mieć nadzieję. Bądź dobrej myśli.. Wkoncu musi się spełnić to nasze marzenieA Jak to jeszcze Pregnyl? Pregnyl brałam 9 dni temu
Mi w którymś miesiącu testy owulacyjne pokazały pozytyw w 23 dc i to się potwierdziło i gin więc rób nadal testy, a może w tym msc byk bezowulacyjny - tez tak niestety miałam i tez to się potwierdziło u gin, a piękny śluz wtedy mialam. Ja jestem z tych u których testy pokrywają się z tym co wychodzi u lekarza, ale z aplikacjami wszelkimi absolutnie nieJa używam testów owulacyjnych od tego cyklu i w zasadzie nic się nie dowiedziałam, był bol jajników skok temp nawet 3dni krew w śluzie (od 15dc) a test pokazywał zawsze kreskę bledsza niż ta kontrolna. W sumie nie wiem czy zastosuje je w kolejnym cyklu jesli tym razem również się nie uda. Obecnie 19dc czekamy.
Żółty bobo-test jest dosyć kontrowersyjny, niby pokazuje prawie najszybciej, ale często się mówi o fałszywych kreskach. Sama miałam sytuację, że wyszła mi blada kreska na nim, poszlam na betę tego samego dnia i wyszło 0...Dziewczyny a który jest lepszy. Bo mi tylko został żółty taki bo test i taki Nova test z taką kobietą
W takim razie robię rano ten drugi. Ale TAK STRASZNIE MNIE BOLI PODBRZUSZE na okres, że raczej nie będzie rano co sprawdzać.Żółty bobo-test jest dosyć kontrowersyjny, niby pokazuje prawie najszybciej, ale często się mówi o fałszywych kreskach. Sama miałam sytuację, że wyszła mi blada kreska na nim, poszlam na betę tego samego dnia i wyszło 0...
W takim razie robię rano ten drugi. Ale TAK STRASZNIE MNIE BOLI PODBRZUSZE na okres, że raczej nie będzie rano co sprawdzać.